Het oplossen van bestandsgrootte overschrijdt limietfout 0x800700DF op Windows 10

 1. Gebruik de Register-editor om de waarde van FileSizeLimitInBytes te wijzigen

2. Het inschakelen van de Web Client-service is de tweede stap (indien van toepassing)


3. Het bestandssysteem van uw lokale opslag wijzigen


Bij het kopiëren of overbrengen van specifieke mappen van of naar online back-upopslag, krijgen sommige Windows 10-gebruikers de foutmelding "Fout 0x800700DF: de bestandsgrootte overschrijdt het toegestane maximum en kan niet worden opgeslagen."

Het probleem blijkt bijna altijd te worden veroorzaakt door een downloadbeperking die is ingesteld door een registerinstelling genaamd FileSizeLimitinBytes, het bestandssysteem dat u nu gebruikt, of het feit dat een cruciale service met geweld wordt gestopt.

Hier is een overzicht van mogelijke verdachten:

De waarde van FileSizeLimitInBytes is meer dan de waarde van FileSizeLimitInBytes - De meest typische oorzaak van dit probleem is wanneer u een bestand probeert te downloaden of uploaden dat groter is dan de maximaal toegestane bestandsgrootte die is gedefinieerd in de Register-editor (van of naar een cloudservice zoals SharePoint). In dit scenario kunt u het probleem oplossen door het bestand FileSizeLimitInBytes reg te bewerken om de maximaal aanvaardbare waarde te wijzigen.

Als u dit soort fouten alleen tegenkomt bij het uploaden van een enorm bestand naar SharePoint (of een vergelijkbare service), wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door een benodigde service die met geweld is gestopt (webclient). In deze situatie zou u het probleem moeten kunnen oplossen door naar het deelvenster Services te gaan en de standaardinstellingen voor de webclientservice te wijzigen.

Het huidige bestandssysteem kan deze bestandsoverdracht niet ondersteunen - Als u dit probleem tegenkomt bij het downloaden van bestanden die groter zijn dan 4 GB, is dit te wijten aan een beperking in het FAT32-bestandssysteem. De remedie in dit geval is om uw schijf te formatteren en het betreffende volume naar NTFS te verplaatsen.

Dit is een beveiligingsfunctie die ervoor zorgt dat geen enkel kwaadaardig programma of proces uw systeem kan misleiden om bestanden te downloaden zonder uw toestemming.


Nu u weet wat het probleem veroorzaakt, kunt u het als volgt oplossen en voorkomen dat fout 0x800700DF opnieuw optreedt.

1. Gebruik de Register-editor om de waarde van FileSizeLimitInBytes te wijzigen

Omdat een beperkende upload- / downloadbeperking voor de bestandsgrootte de oorzaak van het probleem is, moet u er eerst voor zorgen dat het bestand dat u probeert te uploaden naar een online schijf (of download vanaf een online schijf) kleiner is dan het maximum toegestane beperking van de bestandsgrootte ingesteld in uw webclientparameters.

Om te zien of dit de oorzaak van het probleem is, opent u de Register-editor en bladert u naar de parametersleutel WebClient, en vergelijkt u de waarde van FileSizwLimitInBytes met de werkelijke grootte van het bestand dat u probeert te downloaden of uploaden.

Om het u gemakkelijker te maken, hebben we een reeks stapsgewijze instructies opgesteld die u zullen begeleiden bij het proces van het verifiëren van de huidige waarde van FileSizeLimitInBytes en het aanpassen aan het bestand waarmee u problemen ondervindt:

1.  Om het dialoogvenster Uitvoeren te openen, drukt u op de Windows-toets + R.Om de Register-editor met beheerderstoegang te starten, typt u 'regedit' in het tekstvak en drukt u op Ctrl + Shift + Enter.

2. Wanneer het UAC-scherm (User Account Control) verschijnt, selecteert u Ja om beheerderstoegang toe te staan.

3. Gebruik het menu aan de linkerkant om naar de volgende plaats te bladeren zodra u zich in het scherm van de Register-editor bevindt:

Opmerking: u kunt hier handmatig bladeren of het adres in de navigatiebalk plaatsen om er meteen naartoe te gaan.

4. Ga naar het menu aan de rechterkant van het scherm en dubbelklik op FleSizeLimitInBytes nadat je op de relevante plek bent aangekomen.

5. Stel de basis in op Decimaal en vergelijk de huidige gegevens met de grootte van het bestand dat u probeert te downloaden of uploaden.

Merk op dat de waardegegevens worden uitgedrukt in bytes, dus als de huidige basiswaardegegevens 1000000000 zijn, is de maximaal toegestane bestandsgrootte slechts 1 GB.

6. Als de basiswaardegegevens kleiner zijn dan de bestandsgrootte die u probeert te downloaden of uploaden, zou u het probleem moeten kunnen oplossen door grotere waardegegevens op te slaan. Als de bestandsgrootte bijvoorbeeld 4 GB is, moeten de waardegegevens worden aangepast naar 4000000000 om de overdracht te laten doorgaan zonder de 0x800700DF-foutcode.

7. Nadat u deze bewerking heeft voltooid, slaat u de wijzigingen op en start u uw computer opnieuw op om te controleren of het probleem is opgelost.

Als het probleem niet is verholpen of als u een manier zoekt om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt, scrolt u naar beneden naar de volgende mogelijke oplossing hieronder.

TIP VOOR EXPERTS: Als het probleem bij uw computer of laptop / notebook zit, gebruik dan Restoro Repair om de opslagplaatsen te doorzoeken en eventuele corrupte of ontbrekende bestanden te herstellen. Dit werkt in de meeste situaties waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

Het inschakelen van de Web Client-service is de tweede stap (indien van toepassing)

Als u problemen ondervindt bij het uploaden van een groot bestand naar SharePoint of een andere cloudservice, en u hebt gecontroleerd of de bestandsgrootte niet groter is dan de maximale bestandsgrootte die is toegestaan door FileSizeLimitInBytes, is het volgende dat u moet controleren, of de service nodig is om de bewerking uitvoeren is ingeschakeld.

Web Client is de primaire service voor het uitwisselen van gegevens tussen uw lokale opslag en SharePoint (of andere WebDAV-compatibele software).

Verschillende getroffen klanten die eerder de 0x800700DF-fout hadden gemeld, zeiden dat het probleem snel was verdwenen nadat ze naar het tabblad Services waren gegaan en ervoor hadden gezorgd dat de WebClient-service kon werken en in actie kon worden gebracht wanneer dat nodig was.

Om de 0x800700DF-fout op te lossen, volgt u de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat de Web Client-service is ingeschakeld.


1. Om het dialoogvenster Uitvoeren te starten, drukt u op de Windows-toets + R.Vervolgens, wanneer het tekstvak Uitvoeren u daarom vraagt, typt u ‘service.msc 'en drukt u op Enter om het paneel Windows 10 Services te openen. Om admin-toegang toe te staan, klikt u op Ja in de UAC (User Account Prompt).

2. Ga naar het rechtergedeelte van het scherm Services en zoek naar de servicenaam WebClient.

3. Als je het hebt gevonden, klik je er met de rechtermuisknop op en selecteer je Eigenschappen in het contextmenu dat verschijnt.

4. Wanneer u zich op de pagina Eigenschappen van de WebClient-service bevindt, gaat u naar het tabblad Algemeen en stelt u het Opstarttype in op Handmatig. Klik vervolgens op de Start-knop om de service te forceren om te starten als deze momenteel is uitgeschakeld.

5. Nadat u hebt bevestigd dat de Web Client-service is ingeschakeld, probeert u de actie die de 0x800700DF-fout veroorzaakte opnieuw om te zien of het probleem is opgelost.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende mogelijke oplossing hieronder.

3. Het bestandssysteem van uw lokale opslag wijzigen

Als u deze fout alleen ziet terwijl u probeert bestanden groter dan 4 GB van uw lokale opslag te downloaden, ziet u zeker de 0x800700DF vanwege een bestandssysteembeperking.

Hoogstwaarschijnlijk probeert u het bestand te downloaden naar een schijf die is geformatteerd in FAT32, dat alleen bestanden tot 4 GB accepteert, in plaats van NTFS, dat bestanden tot 16 TB ondersteunt.

Als dit geval op u van toepassing is, is de oplossing eenvoudig: u moet upgraden naar NTFS om grotere bestandsoverdrachten mogelijk te maken.

Als u slechts één schijf heeft die ook uw besturingssysteem opslaat, kan dit hinderlijk zijn; in dit geval moet u een back-up van uw gegevens maken voordat u het bestandssysteem wijzigt en uw besturingssysteem opnieuw installeert.

Als u dit probleem tegenkomt wanneer u probeert te downloaden op een partitie die uw besturingssysteem niet bevat, kunt u de schijf eenvoudig formatteren naar een nieuw bestandssysteemHier is een stapsgewijze zelfstudie over hoe u dit kunt bereiken:

Belangrijk: alle gegevens die u momenteel op de partitie hebt, worden als resultaat van dit proces verwijderd. Dus als u essentiële gegevens heeft die u zich niet kunt veroorloven te verliezen, neem dan de tijd om er een back-up van te maken voordat u met de onderstaande instructies begint..

1. Open File Explorer en zoek naar het station dat u problemen geeft.

2. Klik er vervolgens met de rechtermuisknop op in het contextmenu en selecteer Formaat .

3. Stel het bestandssysteem in op NTFS en de toewijzingseenheidgrootte op de standaard toewijzingsgrootte in de optie Lokale schijf formatteren.

4. Voordat u het vakje Snel formatteren uitschakelt en op Start klikt, geeft u uw pas geformatteerde volume een naam.

5. Wacht geduldig tot NTFS wordt afgedwongen nadat u de opmaakvolgorde naar het nieuwe bestandssysteem hebt bevestigd. Verwacht dat deze procedure vele uren zal duren, afhankelijk van de grootte van het volume.

6. Start uw pc opnieuw op nadat u met succes bent overgeschakeld naar het nieuwe bestandssysteem en herhaal vervolgens de procedure die de 0x800700df-fout veroorzaakte om te controleren of het probleem is opgelost.

TIP: Als geen van de bovenstaande methoden werkt, raden we u aan de Restoro Repair Tool te gebruiken, die opslaglocaties kan controleren en kapotte en ontbrekende gegevens kan herstellen. Dit werkt in de meeste situaties waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro maximaliseert ook de prestaties van uw systeem. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

Ik hoop dat je de limietfout voor de bestandsgrootte groter dan 0x800700DF op Windows 10 hebt opgelost volgens de regels die ik heb vermeld, als er nog steeds een probleem is. Bellen Windows klantenservice.

Oplossing voor overschrijding van de maximale bestandsgrootte fout 0x800700DF op Windows 10 Voor meer informatie of om vragen te stellen kunt u contact opnemen met Windows Contact Nederland.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?