Hoe Black Boxes in Firefox te repareren

 Bij het lezen van websites met veel inhoud, merken Firefox-gebruikers mogelijk dat kleine zwarte vakjes willekeurig rond het scherm verschijnen. Deze zwarte vierkanten worden op Facebook weergegeven als zwart, grijs en wit en verschijnen boven de schuifbalk en in de gespreksvakken onder aan de pagina.

Alle functies werken op dezelfde manier, maar sommige tekst en pictogrammen zijn mogelijk onzichtbaar, waardoor het moeilijker wordt om door specifieke gebieden te navigeren. Zoals een Mozilla Support-gebruiker het verwoordde:

Mijn Firefox begon gisteren vreemde vakken weer te geven over verschillende delen van elke online pagina. De schuifbalk is bijvoorbeeld omgeven door zwarte vakken.

Het probleem is van invloed op gebruikers van zowel Mac- als Windows-besturingssystemen. Firefox-gebruikers daarentegen hebben succes gehad met een uiterst eenvoudige techniek om dit probleem op te lossen.


Wijzig de parameters voor hardwareversnelling

Volg deze stappen om het probleem op te lossen:

TIP VOOR EXPERTS: Als het probleem bij uw computer of laptop / notebook zit, gebruik dan Restoro Repair om de opslagplaatsen te doorzoeken en eventuele corrupte of ontbrekende bestanden te herstellen. Dit werkt in de meeste situaties waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

1. Kies Opties uit de drie regels rechtsboven.

2. Klik op Geavanceerd

3. Vervolgens Algemeen en vervolgens onder Browsen ziet u een instelling met de naam Hardwareversnelling gebruiken indien beschikbaar.

4. Schakel deze optie uit om hardwareversnelling uit te schakelen. Sluit Firefox en start het opnieuw nadat het is voltooid.

Suggestie: als geen van de bovenstaande methoden heeft gewerkt, raden we u aan de Restore Repair Tool te gebruiken, die de repository kan controleren en defecte en ontbrekende gegevens kan repareren. Dit werkt in de meeste situaties waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro maximaliseert ook de prestaties van uw systeem. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken. Neem bij vragen contact op met Mozilla Firefox klantenservice.

Hoe Black Box op Firefox te repareren. Voor meer informatie hierover kunt u terecht in onze Bellen Mozilla Firefox Nederland.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?