Eenvoudige stappen om iemand in Gmail te deblokkeren

deblokkeer een e-mail, deblokkeer e-mails in Gmail, deblokkeer Gmail-contacten, deblokkeer iemand uit Gmail, deblokkeer iemand in Gmail, deblokkeer e-mail Gmail

Gmail is een van die e-mailserviceproviders die een overvloed aan gebruiksvriendelijke en gemakkelijk toegankelijke functies bevat. U kunt moeiteloos doorgaan met het deblokkeren van iemand in Gmail met de deblokkeringstool. Als reactie op de duidelijkheid over het feit dat iemand op Gmail is gedeblokkeerd, hebben veel gebruikers de afgelopen dagen geprotesteerd:"Hoe deblokkeer ik een persoon in Gmail?" Afgezien van personen die hebben geklaagd, kunnen gebruikers eenvoudig iemand in Gmail deblokkeren zonder complicaties. Als gevolg hiervan kun je alle nieuwe e-mails ontvangen van het e-mailadres dat je eerder hebt verbannen.

We hebben de basisacties opgesomd die u kunnen helpen bij het deblokkeren van iemand in Gmail. De onderstaande stappen zijn volledig vertrouwelijk in termen van de feiten. Terwijl u de stappen volgt, leest u ze niet alleen, maar past u ze ook toe terwijl u door elk van deze stappen gaat.

Opmerking: Voordat u zich gaat verdiepen in en de procedures volgt, is het een goed idee om uw connectiviteit te controleren. Omdat eventuele variaties ertoe kunnen leiden dat uw poging om iemand op uw Gmail-account te deblokkeren, mislukt.

Een geblokkeerd adres in uw Gmail-account deblokkeren

Stap 1: Om te leren hoe u iemand in Gmail kunt deblokkeren, gaat u naar uw Gmail-accountpagina en klikt u op het symbool "Instellingen" - of een tandwielvormig pictogram - in de rechterbovenhoek.

Stap 2: Selecteer de optie Instellingen in het vervolgkeuzemenu.

Stap 3: Ga naar de pagina Instellingen en klik op het tabblad Filters en geblokkeerde adressen.

Stap 4: Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina om een sectie te zien voor adressen op de zwarte lijst. Dit zijn de adressen die automatisch zijn gemarkeerd als spam met behulp van de blokkeringsfunctie. Zoek het adres dat u wilt deblokkeren en klik op de knop "Deblokkeren".

Stap 5: Klik op de knop "Deblokkeren" om te bevestigen dat u het adres wilt deblokkeren en alle toekomstige e-mail naar uw inbox wilt laten verzenden.

Opmerking: als u een ongewenst e-mailadres wilt blokkeren, raadpleegt u onze instructies voor het blokkeren van iemand in Gmail.

Belangrijk: Een andere optie om ervoor te zorgen dat uw e-mails naar uw inbox-map worden verzonden, is door dat e-mailadres op de witte lijst te zetten, zodat Gmail deze e-mails niet langer als spam classificeert. White-listing zal e-mails deblokkeren zolang je geen filters hebt geïnstalleerd die e-mails naar de prullenbak of een andere locatie sturen.

Belangrijk: Een andere optie om ervoor te zorgen dat uw e-mails naar uw inbox-map worden verzonden, is door dat e-mailadres op de witte lijst te zetten, zodat Gmail deze e-mails niet langer als spam classificeert. White-listing zal e-mails deblokkeren zolang je geen filters hebt geïnstalleerd die e-mails naar de prullenbak of een andere locatie sturen.of Bellen Gmail Klantenservice.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?