Hoe de spammap in Gmail te vinden om deze te wissen of te markeren als 'Geen spam?

 Wanneer u een e-mail naar iemand stuurt en zij ontvangen deze niet, waar gaat uw e-mail dan naartoe? Een van de meest waarschijnlijke scenario's is dat het is afgeleverd in de Gmail-spammap van de ontvanger. In de spammap kunt u dus e-mails vinden die niet zichtbaar zijn in het hoofdgedeelte van uw Gmail-account. Deze e-mails verschijnen ook niet in het updategebied van het Gmail-account. Laten we dus wat dieper gaan en uitzoeken wat de spammap van Gmail is.

Wat is de Gmail-spam map precies?

De spammap van Gmail is een opslagruimte in uw account waar u ongewenste e-mails kunt bewaren. E-mails die uw inbox niet bereiken, worden doorgestuurd naar de spammap in Gmail of de bijbehorende e-mailserviceprovider. Als je je afvraagt waar de spammap in Gmail is, zoek dan naar de onderstaande onderdelen, aangezien we hebben geprobeerd je vraag daar te beantwoorden.

Waar is de map Spam in Gmail?

Als je wilt weten waar je Gmail Spam Folder zich bevindt, moet je eerst inloggen op je Gmail-account. Controleer daarna het menu aan de linkerkant. In werkelijkheid zou het getal bovenaan de map het aantal spam-e-mails in de map aangeven. Als gevolg hiervan is het lokaliseren van de spammap in Gmail een eenvoudige taak.

Hoe de spammap in Gmail te vinden

Om de map Spam in Gmail te vinden, start u uw Gmail-app en scrolt u vervolgens naar beneden in de labellijst aan de linkerkant van het scherm. Klik nu op de meer-optie om enkele andere alternatieven te onthullen. U zult de map "Spam" ontdekken als u een beetje naar beneden scrolt. Klik erop om de spammap van Gmail te openen.

Hoe Gmail-spam te controleren?

  • Toegang tot uw Gmail-account.
  • Navigeer naar het menu aan de linkerkant.
  • Onderzoek de spam map.
  • Wanneer u de map opent, ziet u spam of ongewenste e-mails in Gmail.

Hoe maak je je spamfolder leeg?

Als u wilt weten hoe u uw spammap in Gmail kunt opschonen, moet u beginnen met het openen van de Gmail-spammap met nog een paar stappen. Volg de bovenstaande instructies om uw spammap te verwijderen of op te schonen.  

  • Open de Gmail-app.
  • Verken het menu door op de drie verticale lijnen te klikken.
  • De map "Spam" is te vinden in de gegeven menulijst.
  • Om alle berichten in de spammap te wissen, opent u de spammap en zoekt u bovenaan naar de optie "Spam nu leegmaken". Klik erop en je bent klaar.
  • Als u een enkel bericht wilt verwijderen, klikt u erop en houdt u het een seconde ingedrukt. Druk vervolgens rechtsboven in het scherm op drie stippen. Selecteer nu Voor altijd verwijderen.

Hoe markeer je e-mail als "geen spam"?

Klik met de rechtermuisknop op het bericht dat u als 'geen spam' wilt bestempelen, kies een markering uit de opties van het contextmenu en selecteer vervolgens 'Niet als spam'. Dat is alles.

Wat is de functie van de spammap van Gmail?

Dit is gekoppeld aan de reputatie van uw e-mailadres, dus wanneer u een e-mail verzendt, houdt de e-mailserviceprovider rekening met zowel de reputatie van uw e-mailadres als de inhoud van de e-mail. Als er iets verdachts opduikt, zullen ESP's onmiddellijk voorkomen dat uw e-mail de inbox van de ontvanger bereikt. Een andere overweging is dat de ontvanger uw e-mail als spam kan aanmerken. Dit is de methode waarmee uw e-mail naar de spammap wordt gerouteerd.

Voorkeuren voor Gmail-spammap: voorkomen dat e-mails in de spammap van Gmail terechtkomen

Het is voor ons onmogelijk om te voorspellen of te bepalen welke e-mails als spam worden verspreid. Om te voorkomen dat e-mails in uw spammap terechtkomen, maakt u een paar eenvoudige aanpassingen en toevoegingen. Volg de hierboven beschreven stappen om het proces te voltooien.

  1. Log in to op UW Google account.
  2. Om toegang te krijgen tot de instellingen, klikt u op het pictogram "GEAR".
  3. Zoek naar de zin 'FILTERS EN GEBLOKKEERDE ADRESSEN'.
  4. Klik op de knop "EEN NIEUW FILTER MAKEN".
  5. Voer in de kolom "FROM" het e-mailadres van de afzender in dat u uit de spammap wilt houden.
  6. Kies 'FILTER MAKEN'.
  7. Vink hier de vakjes "NOOIT NAAR SPAM VERZENDEN" en "FILTER TOEPASSEN OP OVEREENKOMENDE BERICHTEN" aan.
  8. Klik nu nog een keer op "FILTER MAKEN".
  9. Maak vervolgens in uw account een noreply-e-mail aan.
Voltooi dit proces en u kunt alle e-mails filteren van "geen antwoord" -adressen die in uw inbox aankomen.

Wat te doen als uw Gmail-spammap is verdwenen?

Als u problemen ondervindt, zoals het onverwacht verdwijnen van de Gmail-spammap of het moeilijk vinden om te zoeken. U kunt het permanent zichtbaar maken door de hierboven beschreven procedures te volgen.

  • Log in op uw account en klik op het tandwielpictogram om toegang te krijgen tot de opties.
  • Ga naar "Labels" en scrol omlaag om de opties voor de spammap te zien.
  • Kies om te tonen, te verbergen of te tonen indien ongelezen, of een combinatie van de drie opties. Je kunt het zo vaak wijzigen als je wilt.
Ik hoop je Gmail-spammap zichtbaar te maken, volg gewoon deze drie stappen. We hebben geprobeerd alle vragen zo kort en bondig mogelijk te beantwoorden. Als je aanhoudende problemen ondervindt, neem dan contact op met het Bellen Gmail nummer voor extra hulp en ondersteuning.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?