Hoe PerfNet Error 2004 op Windows 10 te repareren

 De Event Viewer genereert regelmatig nieuwe exemplaren van de PerfNet Problem 2004 (Unable to Open the Server service performance object)-fout, volgens bepaalde Windows 10-gebruikers. Wanneer een nieuwe Event Viewer-fout van dit type wordt geproduceerd, merken de meeste getroffen gebruikers algemene haperingen op.

Na een uitgebreid onderzoek werd ontdekt dat deze foutcode kan worden veroorzaakt door een aantal verschillende onderliggende redenen. Hier volgt een kort overzicht van mogelijke oorzaken voor deze foutcode:

NET Framework is incompatibel met de Ivoclar Digital-app - Er zijn een paar programma's (gemaakt door Ivoclar Digital) die niet langer compatibel zijn met de beveiligingsstandaarden van het nieuwste.NET Framework van Windows 10.Als u een Ivoclar Digital-app gebruikt, is de enige manier om extra gevallen van de fout te voorkomen, het verwijderen van het gewraakte programma van uw computer.

Conflict met een derde partij - Zelfs als u geen Ivoclar Digital-software op uw computer hebt geïnstalleerd, sluit dit niet uit dat een service of procedure van een derde partij de schuldige is. Om er zeker van te zijn dat u geen probleem van een derde partij heeft, start u uw computer op in de modus Schoon opstarten en schakelt u elk gedeactiveerd item een voor een opnieuw in totdat u de oorzaak vindt.

De serverservice is verkeerd geconfigureerd - Deze fout kan optreden wanneer uw besturingssysteem services probeert te wijzigen die afhankelijk zijn van de primaire serverservice. Om dit probleem op te lossen, stelt u het Statustype van de serverservice in op Automatisch en start u deze opnieuw op als deze niet automatisch start.

Mobsync DLL is niet correct geregistreerd — Als u problemen ondervindt bij het gebruik van sommige programma's in Microsoft Office-software, zorg er dan voor dat het DLL-bestand dat door Microsoft Synchronization Manager wordt gebruikt, correct is geregistreerd. U moet een verhoogde opdrachtprompt gebruiken om dit te bereiken.

Verouderde GPU-stuurprogramma's — Als u problemen ondervindt met het weergeven van audio en video bij het uitvoeren van resource-intensieve taken, moet u een verouderd GPU-stuurprogramma bekijken. Getroffen klanten hebben gemeld dat het probleem is verholpen na het bijwerken van hun GPU-stuurprogramma's.

Corruptie van systeembestanden - In bepaalde gevallen kunt u deze fout krijgen als gevolg van een onderliggende beschadiging van het besturingssysteem die de stabiliteit van uw computer in gevaar brengt. Als laatste conclusie zou u het probleem moeten kunnen oplossen door een reparatie of een schone installatie uit te voeren.

Nu u op de hoogte bent van alle mogelijke oorzaken van de fout 'Kan het prestatieobject van de serverservice niet openen', volgt hier een lijst met mogelijke oplossingen die andere getroffen klanten hebben gebruikt om het probleem op te lossen:

Methode 1: Ivoclar Digital-app verwijderen (indien van toepassing)

Het blijkt dat een .NET Framework-mismatch gecreëerd door een fout in de constructie van het programma dat het probleem veroorzaakt, kan resulteren in continue gevallen van de PerfNet Error 2004-fout.

Gebruikers hebben beweerd dat een app gebouwd door Ivoclar Digital de meest voorkomende dader is - deze ontwikkelaar heeft verzuimd updates aan te bieden om een.NET-beveiligingskwetsbaarheid in hun app te repareren.Als gevolg hiervan werkt Microsoft agressief om te voorkomen dat hun programma's op Windows 10 werken.

Op het moment van schrijven is de enige manier om te voorkomen dat de fout 'Kan het prestatieobject van de serverservice niet openen', het volledig verwijderen van het getroffen programma.

Opmerking: als je het programma echt leuk vindt, kun je proberen contact op te nemen met de makers en te vragen of ze de .NET-kwetsbaarheid willen aanpakken (maar verwacht niet dat andere gebruikers hetzelfde hebben gedaan en geen antwoord hebben gekregen).

Als je een Ivoclar Digital-programma hebt geïnstalleerd, volg dan de onderstaande stappen om het van je computer te verwijderen:

1. Om het dialoogvenster Uitvoeren te starten, drukt u op de Windows-toets + R. Typ vervolgens in het tekstvak 'appwiz.cpl' en klik op Enter om het menu Programma's en onderdelen te openen. Wanneer de UAC (User Account Control) u daarom vraagt, selecteert u Ja om beheerderstoegang toe te staan.

2. Blader door de lijst met geïnstalleerde programma's in het menu Programma's en functies totdat u de defecte Ivoclar Digital-apps vindt.

Opmerking: je kunt het sneller ontdekken door naar het tabblad Uitgever bovenaan de pagina te gaan en de lijst op uitgever te sorteren.

3. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verwijderen te voltooien, start uw computer opnieuw op en kijk of het PerfNet Error 2004-probleem is verholpen na de volgende keer opstarten.

Ga door naar de volgende mogelijke reparatie hieronder als je nog steeds nieuwe exemplaren ziet van het prestatie-item Kan de server-service niet openen in Logboeken.

Methode 2: Identificeer de boosdoener via de schone opstartmodus

Als de bovenstaande methoden niet werken en u denkt nog steeds dat het software van derden is, kunt u proberen uw computer opnieuw op te starten in de schone opstartmodus om te zien wat het probleem veroorzaakt.

Als u uw computer in de Veilige modus dwingt en merkt dat er geen nieuwe exemplaren van de PerfNet Error uit 2004 verschijnen, is het duidelijk dat een service of proces van een derde partij de schuldige is. In dit geval moet u elke service een voor een opnieuw inschakelen totdat u weet welke toepassing het probleem veroorzaakt.

Begin door uw machine in de schone opstartmodus te zetten en vervolgens op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar van het probleem in Logboeken.

Opmerking: als u deze procedure uitvoert, voorkomt u dat uw computer een startservice of -proces van derden gebruikt.

Als de fout aanhoudt nadat u uw pc schoon hebt opgestart, kunt u doorgaan en de bovenstaande methoden voor schoon opstarten reverse-engineeren totdat de fout opnieuw verschijnt.

Als deze techniek niet werkte of je niet heeft geholpen om het 2004-probleem in je Event Viewer op te lossen, scroll dan naar beneden naar de volgende mogelijke oplossing hieronder.

Methode 3: De serverservice opnieuw starten en instellen op Automatisch

Het blijkt dat als uw systeem enkele serviceparameters probeert aan te passen die afhankelijk zijn van de hoofdserverservice, u dit probleem kunt verwachten.

Als deze situatie van toepassing is, zou u het probleem moeten kunnen verhelpen door het opstarttype van de serverservice op de pagina Services te wijzigen en deze vervolgens handmatig opnieuw te starten om te zien of het probleem is verholpen.

Als je deze patch nog niet hebt getest, volg dan de onderstaande stappen om het gedrag van de Server-service aan te passen met behulp van het Services-scherm:

TIP VOOR EXPERTS: Als het probleem met uw computer of laptop/notebook te maken heeft, gebruik dan Restoro Repair om de repositories te doorzoeken en eventuele corrupte of ontbrekende bestanden te repareren. Dit werkt in de overgrote meerderheid van de situaties waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken.

1. Om het dialoogvenster Uitvoeren te starten, drukt u op de Windows-toets + R. Om het scherm Services met beheerderstoegang te openen, plaatst u 'services.msc' in het tekstvak en drukt u op Ctrl + Shift + Enter. Wanneer de UAC (User Account Control) u daarom vraagt, selecteert u Ja om beheerderstoegang toe te staan.

2. Wanneer u zich in het servicespaneel bevindt, scrolt u omlaag naar het rechtergedeelte en zoekt u naar de serverservice.

3. Wanneer u de relevante server hebt gevonden, klikt u met de rechtermuisknop op het item dat ermee overeenkomt en selecteert u Eigenschappen in het contextmenu.

4. Open het tabblad Algemeen vanuit de lijst met beschikbare keuzes bovenaan de pagina Eigenschappen en wijzig vervolgens Opstarttype in Automatisch met behulp van het bijbehorende vervolgkeuzemenu.

5. Klik daarna op de knop Halt (onder Servicestatus), wacht tot de service stopt en klik vervolgens op Start om deze opnieuw te starten voordat u op Toepassen klikt.

6. Keer terug naar de Event Viewer-software en kijk of er nieuwe gevallen van het probleem 'Unable to Open the Server service performance object' in uw foutenlogboek zijn weergegeven.

Als het probleem zich blijft voordoen, gaat u verder met de volgende mogelijke oplossing die hieronder wordt vermeld.

Methode 4: Het mobsync.dll-bestand registreren

Dit probleem kan volgens sommige getroffen klanten ook worden veroorzaakt door een niet-geregistreerd DLL-bestand (Dynamic Link Library) dat vereist is voor een programma dat probeert te starten. Dit wordt meestal gemeld wanneer mobsync.dll wordt gebruikt (Microsoft Synchronization Manager).

Deze DLL wordt gebruikt door veel verschillende door Microsoft ontwikkelde producten, dus als je de PerfNet Error 2004 krijgt, probeer dan het Dynamic Link Library-bestand (mobsync.dll) opnieuw te registreren met behulp van een verhoogde opdrachtprompt om te zien of het probleem hiermee is opgelost.

Volg de onderstaande stappen als u expliciete stapsgewijze instructies nodig heeft om dit te bereiken:

1. Om het dialoogvenster Uitvoeren te starten, drukt u op de Windows-toets + R. Om een verhoogde opdrachtprompt te openen, plaatst u 'cmd' in het tekstvak en drukt u op Ctrl + Shift + Enter. Als de verhoogde opdrachtprompt u vraagt om beheerderstoegang te verlenen, selecteert u Ja.

2. Om het bestand mobsync.dll opnieuw te registreren, voert u de volgende opdracht uit in de verhoogde opdrachtprompt en drukt u op Enter:

3. Sluit de verhoogde opdrachtprompt nadat de opdracht met succes is uitgevoerd en controleer vervolgens de Event Viewer op toekomstige exemplaren van hetzelfde probleem.

Als je nog steeds meer exemplaren van het PerfNet 2004-probleem ziet, scroll dan naar beneden naar de volgende mogelijke oplossing hieronder.

Methode 5: GPU-stuurprogramma's bijwerken (indien van toepassing)

Wanneer uw pc apps moet weergeven die veel bronnen vereisen, zoals het spelen van games of het gebruik van een videobewerkingstool, heeft u mogelijk last van algemene stotter- en audioproblemen.

Bij het omgaan met een oudere GPU-driver of een oudere physics-driver komt dit soort problemen vaak voor.

Sommige klanten die tijdens het spelen van games nieuwe gevallen hebben gezien van de prestatie-objectfout Kan de server-service niet openen, hebben het probleem kunnen oplossen door hun GPU-stuurprogramma's en hun physics-module te upgraden. Dit proces zorgt ervoor dat elk onderdeel dat betrokken is bij -game-rendering maakt gebruik van de meest recente iteratie.

Als u zich in een vergelijkbare situatie bevindt, volg dan de onderstaande procedures om uw GPU-stuurprogramma's bij te werken en zorg ervoor dat het probleem niet door de GPU wordt veroorzaakt:

1. Begin met de Windows-toets + R om het dialoogvenster Uitvoeren te openen. Om Apparaatbeheer te openen, typt u 'devmgmt.msc' in het tekstvak en drukt u op Enter.

2. Blader naar beneden door de lijst met geïnstalleerde apparaten in Apparaatbeheer voordat u de vervolgkeuzelijst voor beeldschermadapters uitbreidt.

3. Klik met de rechtermuisknop op het GPU-stuurprogramma dat u wilt bijwerken in het volgende menu en selecteer vervolgens Stuurprogramma bijwerken in het contextmenu dat verschijnt.

Opmerking: als u het PerfNet 2004-probleem krijgt op een laptop met twee GPU's, hoeft u alleen maar de speciale te upgraden (de krachtigere GPU).

4. Wanneer u op de volgende pagina bent aangekomen, kiest u Automatisch zoeken naar bijgewerkte stuurprogrammasoftware.

5.Wacht daarna tot de eerste scan is voltooid en volg de instructies op het scherm om de installatie van de nieuwste stuurprogrammaversie te voltooien als deze wordt gevonden.

6. Zodra het proces is voltooid, start u uw computer opnieuw op voordat u de game speelt die het stotteren veroorzaakte + de 2004 Event Viewer-gebeurtenissen om te controleren of het probleem is opgelost.

Opmerking: als Apparaatbeheer geen nieuwe stuurprogrammaversie voor uw GPU-model identificeert, moet u de propriëtaire software van uw GPU-fabrikant gebruiken om ervoor te zorgen dat u de meest recente stuurprogrammaversie gebruikt die compatibel is met uw GPU-model:

Als u al de meest recente versie van het GPU-stuurprogramma gebruikte of als het upgraden van het stuurprogramma het probleem met PerfNet Error 2004 niet voor u oploste, scroll dan naar beneden naar de volgende mogelijke oplossing hieronder.

Methode 6: Elke venstercomponent vernieuwen

Als geen van de bovenstaande benaderingen voor u heeft gewerkt, moet u de mogelijkheid onderzoeken dat de PerfNet Error 2004-fout wordt veroorzaakt door een onderliggend corruptieprobleem dat afkomstig is van uw OS-bestanden.

Als deze situatie van toepassing is, voer dan een reparatie-installatie uit als laatste redmiddel om het probleem aan te pakken. Nadat elk beschadigd Windows-element met succes is vernieuwd, hebben sommige klanten gemeld dat deze procedure hen heeft geholpen bij het installeren van elke wachtende update.

Deze methode heeft de voorkeur boven een schone installatie, omdat het eenvoudig Windows-componenten en opstartgerelateerde activiteiten ververst, terwijl alle persoonlijke gegevens zoals afbeeldingen, apps, games, films en andere persoonlijke bestanden behouden blijven.

Als geen van de bovenstaande methoden werkt, raden we aan om Restoro Repair Tool te gebruiken, die de repository kan onderzoeken en defecte en ontbrekende gegevens kan repareren. Dit werkt in de meeste situaties waarin het probleem wordt veroorzaakt door een systeemfout. Restoro maximaliseert ook uw systeemprestaties. Restoro kan worden gedownload door hier te klikken. En ga dan voor elk soort probleem naar onze Bellen Windows klantenservice.

Hoe Perfnet Error 2004 op Windows 10 te repareren Als u meer informatie nodig heeft, neem dan contact op met Windows Contact Netherlands.



Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?

Hoe gearchiveerde e-mails in Gmail te vinden