Eenvoudige stappen om de prullenbak in Google Drive te legen

 Google Drive-prullenbak legen, Google Drive-prullenbak legen, Google Drive-prullenbak legen

Je hebt vast wel eens gezien dat de plek waar je regelmatig je spullen bewaart vies wordt, en Google Drive is daarop geen uitzondering. Het wordt vaak rommelig en het is noodzakelijk om te begrijpen hoe u Google Drive kunt wissen en afval in Google Drive kunt legen. Bovendien biedt Google Drive 15 GB gratis opslagruimte, wat veel meer is dan de typische cloudopslagoplossingen die toegankelijk zijn. Dit gebied bevat voornamelijk uw Gmail-account, bijlagen, foto's en berichten. En het is om deze reden waarom deze capaciteit van 15 GB zo snel vol raakt.Het punt is dat zelfs als je genoeg ruimte hebt, je nog steeds de rommel moet opruimen of dat je een hele reeks Google Drive-foutmeldingen kunt krijgen. De meeste Google Drive-gebruikers zijn zich niet bewust van wat zoveel ruimte op hun schijf in beslag neemt, en ze geven er de voorkeur aan om van tijd tot tijd items te verwijderen, maar de verwijderde bestanden worden bewaard in de prullenbak. Dit gedeelte verbruikt ook schijfruimte. Om te voorkomen dat de ruimte opraakt, is het van cruciaal belang om Google Drive-afval te legen.

Waarom is het nodig om alle prullenbak in één keer uit Google Drive te wissen?

Voordat we verder gaan, laten we eens kijken waarom en hoe we Google Drive-afval kunnen legen. Er zijn verschillende redenen waarom gebruikers Google Drive-rommel willen verwijderen en waarom dit van cruciaal belang is. Enkele van de meest essentiële redenen om de prullenbak van Google Drive te verwijderen, worden hieronder vermeld. Begrijp hoe u de prullenbak in Google Drive kunt legen en voer indien nodig uit.

  • Ten eerste, als de opslagruimte bijna op is en de gebruiker in de toekomst ruimte nodig heeft om een back-up te maken van belangrijke of nieuwe informatie.
  • Ten tweede blijven irrelevante of onnodige bijlagen en brieven bewaard in de prullenbak.
  • Ten derde zijn er talloze overbodige bestanden op het apparaat die veel ruimte in beslag nemen.
  • Ten vierde willen klanten geen extra geld uitgeven aan extra opslagruimte, dus het is een goed idee om Google Drive-rommel te legen.

Er is een kans dat elke persoon zijn eigen reden heeft om Google Drive te legen. Meestal verwijderen gebruikers bestanden die niet langer nodig of nuttig zijn, en als het identieke item in de map Prullenbak staat, verwijderen ze het ook. Bestanden worden echter vaak per ongeluk gewist, dus het is altijd een goed idee om te weten hoe u Google Drive rechtstreeks kunt legen in plaats van via een bepaalde instelling.

Hoe maak ik mijn Google Drive-prullenbak leeg?
Wanneer u de bestanden verwijdert, wordt het dubbele bestand in de prullenbak opgeslagen, daarom moet u ze daar ook verwijderen voordat u de bestanden permanent kunt verwijderen. Meestal blijven de bestanden ongeveer 30 dagen in de prullenbak en als u ze niet verwijdert, worden ze automatisch verwijderd. U kunt de prullenbak in Google Drive echter handmatig legen door de onderstaande eenvoudige procedures te volgen.

Klik om te beginnen op het prullenbakpictogram aan de linkerkant van het paneel en de bestanden die u eerder hebt gewist, worden weergegeven.
  • Ten tweede, kies de bestanden die u permanent wilt verwijderen en klik er vervolgens met de rechtermuisknop op; er worden twee alternatieven weergegeven: herstellen en voor altijd verwijderen. Wanneer u op de optie voor altijd verwijderen klikt, wordt het bestand permanent verwijderd uit de prullenbak van Google Drive.
  • Nu u lege ruimte op uw apparaat heeft, kunt u deze gebruiken voor back-ups of om nieuwe bestanden op te slaan.
Hoe kan ik bestanden verwijderen uit Google Drive op Android?
Enkele van de stappen voor het wissen van Google Drive op een Android-apparaat zijn als volgt:
  • Verplaats om te beginnen het bestand naar uw Google Drive-prullenbak. Tik vervolgens rechtsonder in het scherm op het mappictogram om alle bestanden te bekijken. Tik op de drie stippen rechts van het bestand dat u wilt verwijderen. Zoek en raak de verwijderoptie aan en het bestand wordt naar de prullenbak van Google Drive gestuurd.
  • Tik in het menu op de map Prullenbak en alle bestanden die u hebt verwijderd, worden weergegeven.
  • Tik op de drie stippen aan de rechterkant van het bestand dat u wilt verwijderen en verwijder het vervolgens voor altijd. De bevestigingspop-up zal verschijnen omdat er geen andere methode is om het bestand te herstellen nadat het is gewist. Onderneem actie en ga verder met het legen van Google Drive-afval in het geval van Android-gebruik.
Hoe maak ik de Google Drive-prullenbak op een iPhone (iOS) leeg?
Volg de hierboven beschreven procedures om de Google Drive-prullenbak op de iPhone te verwijderen.
  • Open op uw iOS-apparaat de Google Drive-app of Google Drive en tik op de menuknop in de linkerbovenhoek.
  • Zoek het prullenbakpictogram, selecteer de bestanden en gebruik vervolgens de drie stippen aan de rechterkant van de bestanden om ze te verwijderen.
  • Na het selecteren van Prullenbak leegmaken, verschijnt een bevestigingsscherm en druk vervolgens op Voor altijd verwijderen. Bovendien, als u de optie "Voor altijd verwijderen" kiest, kunt u gewiste bestanden niet herstellen.
  • We hopen dat de bovenstaande procedures uw vraag hebben beantwoord over het legen van Google Drive-prullenbak op iPhone (iOS)
Eenvoudige manieren om de prullenbak van Google Drive te legen
Dit zijn de eenvoudige richtlijnen voor lege rommel van Google Drive die moeten worden gevolgd om meer ruimte vrij te maken.
  • Configureer uw standaardweergave
  • Maak een map met structuurnamen erin.
  • Submappen maken
  • Kleuren kunnen worden gebruikt om te helpen bij identificatie.
  • Sterren toevoegen aan veelgebruikte mappen en bestanden
  • Bestanden moeten op tijd worden verwijderd
  • Verwijder de vuilnis
U kunt er ook voor kiezen om bestanden of Google-documenten op Google Storage met iemand anders te delen en deze vervolgens van uw schijf te wissen. Als gevolg hiervan wordt de rommel geëlimineerd terwijl de gegevens worden opgeslagen. Het gebruik van Google Drive is een van de handigste en beste platforms om een extra back-up van je spullen te hebben. Het wordt aanbevolen om Google Drive te wissen. En de voorgaande methoden maken het heel duidelijk hoe je de prullenbak van Google Drive kunt legen.

Ik hoop dat je een eenvoudige manier hebt gevonden om de prullenbak in Google Drive te legen en onze Bellen Google nummer te bekijken voor meer informatie.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?

Hoe gearchiveerde e-mails in Gmail te vinden