Hier leest u hoe u de miniatuur van Facebook-video kunt wijzigen?

Thumbnails die duidelijk en aantrekkelijk zijn, zijn cruciaal omdat ze kijkers overhalen om op uw video te klikken. Dit artikel gaat over hoe u de Facebook-videominiatuur kunt wijzigen, zodat meer van uw gebruikers deze kunnen bekijken.

Zelfs als je tijd en geld hebt besteed aan geweldige animatie, scripting, audio-effecten of inhoud voor je video, mis je nog steeds veel weergaven als je thumbnail lelijk is.

Waarom zijn miniaturen belangrijk?

Een gebruiker zal ongetwijfeld als eerste de thumbnail van uw film of afbeelding opmerken. Gebruikers kunnen een voorbeeld krijgen van wat ze zullen zien door een kleine versie van de video of afbeelding te bekijken. Daarom zal een unieke thumbnail voor je Facebook-video helpen om je te onderscheiden van de rest.

Hoe kan ik de thumbnail van de Facebook-video bewerken?


Meestal selecteert Facebook zelf specifieke afbeeldingen uit de film; het kan echter zijn dat u het niet altijd eens bent met hun selectie en de afbeelding wilt wijzigen. Dit is wat u in zo'n scenario moet doen.

  • je Facebook-profiel met de video


Het uploaden van je Facebook-video duurt tussen de 30 seconden en 10 minuten. Facebook selecteert automatisch een videominiatuur nadat deze is voltooid. Deze miniaturen zijn echter niet altijd relevant voor uw inhoud en zijn niet altijd zo klikbaar als u zou willen.

  • Gebruik de bewerkingsmodus


Klik op uw video op volledige grootte om deze aan te passen. Selecteer daarna het tabblad "Opties" in de rechterbenedenhoek. Om je video te bewerken, selecteer je de volgende optie, 'Deze video bewerken'.

  • Bewerk de miniatuur


Zodra u op de optie 'Deze video bewerken' klikt, ziet u verschillende opties om de video te bewerken. Ga naar de "thumbnail"-optie om een van de 10 door Facebook geleverde standaardminiaturen te selecteren. Als je er een vindt die je leuk vindt, kun je erop klikken of erop drukken om de miniatuurafbeelding te vernieuwen.

  • Hoe kan een Facebook-thumbnail worden aangepast?


U kunt de miniatuurafbeelding wijzigen als u de 10 vooraf geselecteerde afbeeldingen niet leuk vindt. Facebook geeft je de mogelijkheid om nieuwe miniaturen voor je aankomende video's te uploaden of die voor je bestaande video's bij te werken.

Om een afbeelding te uploaden, selecteert u de optie 'Afbeelding toevoegen' naast de 'Aangepaste afbeelding'.


we hopen dat je de miniatuur van je Facebook-video hebt gewijzigd door onze blog te lezen. als je nog steeds problemen hebt. voor een directe oplossing kunt u contact opnemen met onze Facebook Bellen nederland.


Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?