Hoe Instagram-likes op iPhone te verbergen

 Dankzij nieuwe Instagram-functies kunnen gebruikers nu het aantal vind-ik-leuks en weergaven van de berichten van anderen verbergen, evenals hetzelfde aantal voor hun eigen berichten. De nieuw beschikbare keuzes zijn toegevoegd, volgens het socialemediabedrijf van Facebook, om "de druk van mensen op het netwerk te verminderen". Sinds 2019 test Instagram de keuzes in een aantal landen, maar vanaf woensdag worden ze eindelijk wereldwijd beschikbaar gesteld.

Instagram verklaarde dat uit zijn onderzoeken bleek dat het elimineren van likes geen effect had op het gedrag en het welzijn van gebruikers, ondanks het feit dat het gebruik van het platform in verband wordt gebracht met angst en een slechte geestelijke gezondheid. De locaties van de nieuwe instellingen voor de mobiele Instagram-app worden in de onderstaande stappen beschreven.

Likes verbergen op je eigen berichten op Instagram op een iPhone

In het menu met drie stippen voor elk bericht kun je ervoor kiezen om de Instagram-achtige nummers voor je eigen berichten te verbergen. Dit is een functie per post die niet continu kan worden gebruikt voor al uw huidige berichten.

  1. Start Instagram op Je iPhone.
  2. Tik in het tabblad onderaan op je profielfoto.
  3. Wanneer je je feed bekijkt, scrol je naar het bericht waarvoor je de likes wilt verbergen.
  4. Om het aantal likes te verbergen, selecteer je Hide Like Count van de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.

Dit zal verdoezelen hoeveel likes dit specifieke bericht heeft gekregen van zowel jou als andere mensen.

Door Unhide Like Count te kiezen in het menu, kun je het aantal vind-ik-leuks op een bericht onthullen.

Wat gebeurt er als je Instagram-likes voor je eigen berichten verbergt?

Instagram toont niet langer het aantal vind-ik-leuks en het meest recente account dat je bericht leuk vond. Als gevolg hiervan ziet u niet "geliked door john walker en 582 anderen", maar "gevonden door john walker en anderen", zonder te vermelden hoeveel anderen het artikel ook leuk hebben gevonden.

Tik nogmaals op deze regel om alle mensen te zien die het bericht leuk hebben gevonden. Houd er rekening mee dat dit scherm het aantal post-likes toont. In de beschrijving van de functie staat dat "alleen jij het totale aantal likes op dit bericht kunt zien.

Likes verwijderen van andere accounts op Instagram op iPhone

In het nieuwe gedeelte Berichten van de instellingen van Instagram kun je ervoor kiezen om Instagram-achtige tellingen voor berichten van anderen te verbergen. Deze optie is van toepassing op alle berichten in uw feed.

  1. Start Instagram op Je iPhone.
  2. Tik in het tabblad onderaan op je profielfoto.
  3. Schakel het hamburgermenu in door in de rechterbovenhoek op de drie op elkaar gestapelde horizontale lijnen te tikken.
  4. Ga naar het menu en selecteer Instellingen.
  5. Selecteer nu Privacy in de instellingen van Instagram.
  6. Selecteer onder de categorie Interacties Berichten.
  7. Hide Like and View Counts' tuimelschakelaar moet AAN staan.

Bij alle berichten van andere accounts wordt het aantal likes en weergaven als resultaat verborgen.

Zoals eerder vermeld, is deze controle van toepassing op alle berichten in uw feed.

Als het nieuwe gedeelte Berichten niet zichtbaar is, kom dan een paar dagen of weken later terug. Deze functie zal niet plotseling voor alle gebruikers verschijnen, omdat deze in fasen wordt uitgebracht.

we hopen dat je hebt geleerd Instagram-likes verbergen op je iPhone te lezen door onze blog. als je nog vragen en problemen hebt, neem dan voor een onmiddellijke oplossing contact op met onze Instagram Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe u uw Gmail-inbox beheert met Google-taken

Hoe u uw naam op Facebook kunt wijzigen in 2022