Hoe e-mails automatisch naar een map in Outlook te verplaatsen



Outlook is nog steeds een van de meest gebruikte e-mailtoepassingen, ook al zijn er tegenwoordig veel verschillende beschikbaar. Het is betrouwbaar en transparant en werkt met de meeste e-mailadressen. Toch kan het een uitdaging zijn om op de hoogte te blijven van elk bericht. Dit geldt met name als u besluit toegang te krijgen tot elk e-mailaccount dat u met Outlook hebt.

Uw inbox kan in de loop van de tijd erg vol e-mails worden, waardoor het moeilijk wordt om de echt belangrijke e-mails te bekijken. Gelukkig is er een oplossing. In Outlook kunt u e-mails naar mappen overbrengen om de orde en structuur te behouden.

Het beste nieuws is dat deze procedure kan worden geautomatiseerd, en dit bericht laat u zien hoe.

Verplaats e-mails met één klik naar een map in Outlook.

U kunt uw Outlook-e-mails heel eenvoudig categoriseren door op een enkele knop te klikken. Om regels in Outlook te maken, houdt u zich gewoon aan de onderstaande instructies:

  1. Start Outlook.
  2. Selecteer Thuis in de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Regels de optie Regel maken.
  3. Het venster Quick Step bewerken verschijnt dan. Kies de criteria, zoals wanneer u een e-mail ontvangt van een specifieke persoon of een andere gebeurtenis, dat u wilt dat dit snelle proces plaatsvindt.
  4. Controleer of "Verplaatsen naar map" is gekozen in het vervolgkeuzemenu onder de sectie met het label, Doe het volgende:
  5. Selecteer uw pre-move e-mails naar een map in Outlook 2013
  6. foutieve map door op het gedeelte Map kiezen ernaast te klikken.
  7. Voeg vervolgens een actie toe door het plusteken (+) naast het menu te selecteren.
  8. Markeer als gelezen door het te kiezen uit de optie Kies een actie.
  9. Selecteer Ok om de wijzigingen op te slaan.

How to Transfer Emails in Outlook from a Single Sender to a Folder

Er is een alternatieve methode om e-mails naar mappen in Outlook te verplaatsen. Om dit te bereiken worden regels gebruikt die eenvoudig in Outlook op te zetten zijn. U hebt om te beginnen een gedefinieerde map nodig. Klik met de rechtermuisknop op de map Inbox in Outlook en selecteer Nieuwe map.

Verplaats e-mails in Outlook 2013 naar een map

De procedures voor het automatisch verplaatsen van e-mails naar een opgegeven map in Outlook 2013 lijken erg op die voor de recentere versie. Dit zijn ze:

  1. Om e-mails van de ene afzender naar de andere te verplaatsen, opent u Outlook en voert u de e-mail van die afzender in.
  2. Selecteer "Thuis" in het menu.
  3. Verplaats berichten altijd van [Afzender] onder Regels
  4. Bepaal de definitieve map.
  5. OK om wijzigingen op te slaan. Vanaf nu wordt elke e-mail van de opgegeven afzender automatisch naar de opgegeven map verplaatst.

Verplaats e-mails in Outlook voor Mac naar een map

Het instellen van e-mails van een specifieke afzender om naar een map naar keuze in Apple te gaan, is vrij eenvoudig. Blader door uw e-mails om de afzender te vinden en volg deze stappen:

  1. Klik bovenaan je scherm op Home.
  2. Klik op Wetten
  3. Voeg op dezelfde manier, zoals we eerder hebben gedaan, uw regel toe door op de knop Regel maken onder aan het pop-upvenster te klikken.

Als u klaar bent, klikt u op "OK" om uw regel op te slaan. De optie 'Regels' kan worden weergegeven op de Home-banner naast het symbool 'Verplaatsen', afhankelijk van de versie van Outlook die u op uw Mac gebruikt.

Verplaats e-mails naar een map in de webclient van Outlook

Zo verplaatst u e-mails van de ene afzender naar een map naar keuze in Outlook voor Office 365:

  1. Bezoek de Outlook-website.
  2. Om toegang te krijgen tot Instellingen, klikt u op het tandwielsymbool in de rechterbovenhoek van uw scherm.
  3. Selecteer Bekijk alle Outlook-instellingen hierna.
  4. Kies Regels door op Mail te klikken in het dialoogvenster Instellingen. Selecteer Een nieuwe regel toevoegen om te voltooien.
  5. Kies een regel.
  6. Selecteer Van in het vak Een voorwaarde toevoegen en voer vervolgens het e-mailadres van de beoogde afzender in.
  7. Kies nu Verplaatsen naar in het menu Een actie toevoegen en selecteer de gewenste map in de vervolgkeuzelijst.
  8. Wanneer u de wijzigingen opslaat, worden alle toekomstige e-mails die door deze afzender worden verzonden automatisch in de gewenste map afgeleverd.

Automatiseringsprotocol starten


Het was niet zo moeilijk, toch? Als u weet hoe u bewegende e-mails kunt automatiseren, wordt het u een stuk gemakkelijker (hopen we). U kunt voorkomen dat u veel tijd kwijt bent aan het doorspitten van verschillende e-mails.

Was deze tutorial leuk voor je? Voor verdere vragen over Outlook kunt u contact opnemen met onze Outlook Bellen Nederland.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?