Hoe u alle e-mail in Outlook kunt bekijken


Microsoft Outlook wordt aangeboden in twee versies: Office 365 Outlook, een op abonnementen gebaseerde service, en MS Outlook 2019, een onderdeel van de MS Office Suite.

Beide diensten bieden een webversie en een desktopversie aan. Ze bieden gebruikers ook een heleboel personalisatiekeuzes, waaronder de mogelijkheid om verschillende e-mailaccounts toe te voegen.

In dit artikel laten we u zien hoe u alle e-mail van meerdere e-mailaccounts in Outlook kunt bekijken. We zullen ook wat meer technieken doornemen om uw e-mails in Outlook te zoeken en te filteren om ze beter te beheren.

Hoe u alle e-mail in Outlook kunt bekijken

Als u een probleem ondervindt bij het bekijken van alle e-mail in Outlook, is het misschien gewoon een kwestie van hoe uw navigatievenster is georganiseerd. Uw e-mail en mappen zijn mogelijk geminimaliseerd als u ze niet kunt zien. Gelukkig is dat snel op te lossen. U hoeft alleen:

  1. Selecteer op de werkbalk het tabblad "Weergave".
  2. Kies vervolgens "Mapvenster".
  3. Vervang "Geminimaliseerd" door "Normaal" als dit was aangevinkt.

Dat is het. Al uw mappen zijn nu zichtbaar in de volgorde waarin u ze hebt georganiseerd.

Hoe alle e-mail in Outlook 365 te bekijken

Zoals we eerder hebben opgemerkt, zijn er verschillende wijzigingen tussen de manier waarop MS Outlook 2019 en Office 365 Outlook worden aangeschaft.

Andere verschillen zijn onder meer het feit dat Office 365-abonnees de upgrade gratis krijgen, terwijl Outlook 2019-gebruikers moeten betalen. Beide hebben echter dezelfde functionaliteit als het gaat om de Outlook-e-mailclient.

Het kan even duren om elk e-mailaccount afzonderlijk te scannen als u Outlook voor meerdere e-mailaccounts gebruikt. Als resultaat laten we zien hoe u e-mail van al uw Outlook-accounts tegelijk kunt bekijken.

  1. Selecteer een van uw Outlook-accounts en klik vervolgens op Inbox.
  2. Typ "map: inbox" in het zoekvak bovenaan het scherm.
  3. Het filter van het navigatiepaneel kan ook worden gebruikt om het tijdperk te specificeren.
  4. Klik vervolgens in de zoekbalk op de pijl naar beneden naast de optie "Huidige mailbox".
  5. Selecteer in het vervolgkeuzemenu 'Alle mailboxen'.


Je kunt nu alle e-mails van al je inbox-accounts tegelijk bekijken voor de duur die je hebt opgegeven. U kunt deze route ontdekken in de optie "Recente zoekopdrachten" op het navigatiepaneel de volgende keer dat u alle e-mail wilt bekijken.

Hoe u alle e-mail op een iPhone kunt bekijken met Outlook

Het voordeel van het gebruik van de Outlook-app tijdens het reizen is beschikbaar voor Outlook-gebruikers. Het is beschikbaar voor zowel iPhone- als Android-apparaten en beide besturingssystemen hebben dezelfde fantastische interface.

Outlook maakt twee standaardmappen voor inkomende e-mail, 'Gericht Postvak IN' en 'Overig'. Mogelijk moet u op 'Overige' zoeken om te zien of het bericht dat u verwachtte er is. Het goede nieuws is dat deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld, zodat je maar één uniforme inbox hebt. Dit is hoe je het doet:

  1. Open de Ontwikkeld sterk en selecteer vervolgens "Instellingen" in het menu in de rechterbenedenhoek van het scherm.
  2. Zoek de optie "Focused Inbox", die een schakelknop ernaast heeft, door naar beneden te scrollen.
  3. Schakel de tuimelschakelaar uit.
Al uw inbox-e-mails zijn nu in één keer zichtbaar voor u. Het enige wat u hoeft te doen is de knop "Focused Inbox" weer aan te zetten als u besluit Outlook uw berichten te laten filteren.

Hoe u alle ongelezen e-mail in Outlook kunt bekijken


De meesten van ons ontvangen tonnen e-mails, waardoor ze zich ophopen. Voor je het weet zit je inbox vol met ongeopende e-mails. Ze staan echter ofwel te ver in de lijst of bevinden zich in aparte mappen.

Gelukkig biedt Outlook een functie waarmee je elke ongelezen e-mail kunt bekijken. De acties die u moet ondernemen zijn als volgt:
  1. Ga naar het navigatiepaneel op uw Outlook-e-mailclient nadat u deze hebt geopend.
  2. Selecteer onder 'Huidige mailbox zoeken' de optie 'Ongelezen'.
  3. Als u meerdere e-mailaccounts in Outlook heeft, kunt u nogmaals van "Huidige mailbox" naar "Alle mailboxen" gaan.
Elk stuk ongelezen e-mail uit elke map en submap op elk actief e-mailaccount zal worden gezien in Outlook.

Hoe u alle e-mailitems in Outlook kunt bekijken

Misschien zoekt u iets in Outlook, maar kunt u het niet vinden. Je bent misschien helemaal vergeten dat je het ergens in een map had staan.

Outlook geeft u de keuze om de huidige map en eventuele submappen daarin te doorzoeken, maar u kunt uw zoekopdracht ook verbreden door "Alle Outlook-items" te selecteren. Dit is hoe:

  1. Als er een bekende parameter is voor wat u zoekt, voegt u deze toe met behulp van de "Filter"-tool in het navigatiepaneel. Er zijn talloze keuzes beschikbaar, waaronder zoeken op categorie, ontvanger, bijlage en andere factoren.
  2. Selecteer vervolgens in de vervolgkeuzelijst bovenaan het paneel "Alle Outlook-items" in plaats van "Huidige map".

Door dit te doen, ziet u ook de map "PersonMetadata" die de Outlook Customer Manager heeft gegenereerd en gebruikt (OCM). Laat je daar geen zorgen over maken. Hoewel het sinds juni 2020 is verouderd, geeft Outlook het af en toe nog steeds weer. Toekomstige aanpassingen zullen hier waarschijnlijk verandering in brengen.

Outlook: alle verzonden e-mail bekijken

U kunt het verzonden bericht op dezelfde manier bekijken als alle ontvangen e-mails van elk Outlook-account. Tenzij je de mapvolgorde in de e-mailclient hebt aangepast, bevindt de map 'Verzonden items' zich vaak direct onder de map 'Inbox'.

Helaas kunt u niet al uw e-mailaccounts tegelijk controleren als u er meer dan één heeft, in tegenstelling tot ontvangen e-mail. Om te vinden wat u zoekt, hoeft u alleen maar op elke map afzonderlijk te klikken en de zoekfilter te gebruiken.

De map "Alle e-mail" van Outlook configureren

Als u e-mail uit meerdere mappen in één verenigende map wilt samenvoegen, is dat een optie die u in Outlook hebt. De onderstaande procedure werkt met Outlook 2019 en Outlook 365. Dit is wat u doet:
  1. Selecteer in Outlook "Zoekmap" in het menu aan de linkerkant.
  2. selecteer vervolgens "Nieuwe zoekmap" in het menu.
  3. Kies "Een aangepaste zoekmap maken" en klik op "Kiezen" nadat u naar beneden hebt gescrold.
  4. Geef in het pop-upvenster uw nieuwe map een naam, bijvoorbeeld 'Alle e-mail'.
  5. Kies daarna alle mappen die u wilt toevoegen aan de nieuwe zoekopdracht door nogmaals op "Bladeren" te klikken.
  6. Nadat u op "OK" hebt geklikt, wordt u gevraagd de zoekcriteria verder te definiëren. En als je zo wilt blijven handelen.
  7. Klik nogmaals op "Ja" en vervolgens op "OK".

Je hebt nu de map "Alle e-mail", die alle e-mails bevat van alle mappen die je hebt gekozen.

Aanvullende veelgestelde vragen

Misschien heb je wat meer uitleg nodig over hoe je alle e-mails in Outlook kunt bekijken. Deze zouden het plaatje moeten afronden, hopelijk.

Hoe zorg ik ervoor dat Outlook elke e-mail laat zien?

Door de bovengenoemde methode te gebruiken en een aangepaste map "Alle berichten" te maken, kunt u snel en eenvoudig elke e-mail uit elke map in Outlook weergeven. Dat werkt echter alleen op elk afzonderlijk Outlook-account.

Hoe werkt Outlook om alle berichten te bekijken?

Alleen met Outlook kunt u alle communicatie bekijken die u ooit van elk account hebt ontvangen. Voor verzonden items en andere mappen is dat niet effectief. Bovendien kunt u de afzender specificeren, of de e-mail is geopend of niet, of deze een bijlage heeft, enz. met behulp van de filteroptie in het navigatiepaneel.

Uw Outlook-ervaring beheersen


Een van de meest populaire en geavanceerde e-mailprogramma's is Microsoft Outlook. Het kost wat tijd om alle details te vinden en te leren hoe u ze in uw voordeel kunt gebruiken.

Door dingen te filteren, moet je vaak alle e-mails onderzoeken en hier beginnen als je het type persoon bent dat veel e-mails verzendt en ontvangt. In het ideale geval kunt u Outlook gemakkelijk gebruiken en raakt u nooit meer een e-mail kwijt.

Hoe zijn uw Outlook-e-mails georganiseerd? neem met uw gedachten contact op met onze Outlook Bellen Nederland en laat het ons weten.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?