Hoe u Outlook-e-mails op uw harde schijf kunt opslaan


Hoewel de cloud geweldig is, zijn er gevallen waarin de beveiliging van lokaal opgeslagen e-mails de voorkeur heeft. Het is een slim idee om een kopie van al uw e-mails op een harde schijf te bewaren, of u nu een bedrijfseigenaar bent of het gewoon om andere redenen wilt doen. Het is ook vrij eenvoudig om te doen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw e-mails op uw harde schijf kunt opslaan als u Microsoft Outlook op een Mac of pc gebruikt.

U begint met twee alternatieven voor het opslaan van uw e-mails, contacten en nog veel meer. De eerste optie is de eenvoudigste omdat Outlook automatisch persoonlijke opslagbestanden (.pst) maakt voor Windows-gebruikers en Outlook voor Mac-bestanden (.olm) voor Apple-computers. Het enige echte verschil tussen Microsoft Outlook op een Mac en een pc is het soort bestand dat kan worden geëxporteerd. Desondanks komen beide benaderingen in deze cursus aan bod.

Een back-up maken van uw Outlook-e-mails op een Mac

Het is heel eenvoudig om een back-up van uw Outlook-e-mails op uw Mac te maken. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan deze instructies te houden:

  • Open het Outlook-programma voor Mac. Bovenaan zie je een selectie van keuzes. Selecteer bestand."
  • Selecteer op dit moment "Exporteren" in de vervolgkeuzelijst.
  • Selecteer "Doorgaan" zodra een nieuw venster verschijnt waarin u wordt gevraagd welke bestanden u wilt exporteren.
  • U kunt de bestemming voor de geëxporteerde e-mails op deze pagina selecteren. U kunt uw bureaublad, iCloud of zelfs uw documenten kiezen. Kies de optie die het beste bij uw wensen past.
  • Klik op "Doorgaan" zodra u uw keuze heeft gemaakt en uw e-mails worden precies daar opgeslagen waar u ze wilt hebben.

Een back-up maken van uw Outlook-e-mails op een Windows-computer

Zodra Microsoft Outlook wordt gestart, bevestigt u dat uw inbox volledig is bijgewerkt. Op die manier zal uw uiteindelijke back-up zoveel mogelijk van uw e-mails bevatten.

U krijgt een venster met al uw accountgegevens nadat u Bestand en vervolgens Accountgegevens hebt geselecteerd.

Selecteer de optie "Openen en exporteren" op het tweede tabblad nadat u daarheen bent verhuisd. Er zijn twee bestanden beschikbaar voor uw selectie. Zorg ervoor dat u kiest. pst.

Er kan ook een wachtwoord aan uw.pst-bestand worden toegevoegd als uw e-mails zeer belangrijk zijn. Zorg ervoor dat het bestand op een locatie staat waar u gemakkelijk toegang toe heeft. Daarna kunt u het bestand opslaan waar u maar wilt, maar we raden u aan het op zowel uw interne als externe harde schijven op te slaan, indien beschikbaar.

Je bent nu klaar! Je e-mails zijn nu veilig opgeslagen. Het is echter van cruciaal belang om regelmatig een back-up van uw gegevens te maken, zodat u nog minder verliest als uw Outlook-account crasht.

Vragen en antwoorden
Kan ik een e-mail op mijn bureaublad opslaan met behulp van de Outlook Web Client?

Helaas niet. In de webversie van Outlook is er geen manier om een e-mail op te slaan. Desalniettemin zijn er nog steeds stappen die u kunt doen om kostbare e-mails te behouden.

U kunt de e-mail bijvoorbeeld doorsturen naar een andere klant. Als u e-mails probeert op te slaan voordat u uw Outlook-account afsluit, werkt dit. U moet de e-mails één voor één verzenden, wat helaas enige tijd in beslag neemt.

Maak screenshots als je maar één of twee e-mails hoeft op te slaan. De e-mails kunnen als foto's op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen.

Kan Outlook me helpen e-mails te herstellen?

U vraagt zich misschien af hoe u e-mails kunt herstellen als u er al een aantal bent kwijtgeraakt. De map Verwijderd in Outlook is de eerste plaats om te zoeken. Een e-mail die u per ongeluk verwijdert, verschijnt hier eerst. Als je het nog niet hebt geleegd, zou de verwijderde e-mail moeten verschijnen.

Blader vervolgens in de archiefmap van Outlook. Klik op "Archief" in het linkerdeelvenster van de Outlook-app en ga vervolgens op zoek naar uw e-mail.

Ten slotte biedt de Outlook-app gebruikers de mogelijkheid om verwijderde items te herstellen die niet langer in de map Verwijderde items staan. Zoek naar de optie om verwijderde dingen bovenaan de map te herstellen door erop te klikken. Er is waarschijnlijk geen manier om uw verwijderde e-mails te herstellen als u dit nog niet hebt gedaan. neem daarom contact op met onze Outlook Bellen Nederland.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?