Hoe de zoekgeschiedenis van Google Maps te wissen

 In deze wikiHow kun je leren hoe je je Google Maps-zoekgeschiedenis kunt verwijderen. Met de Google Maps-app op uw telefoon of een webbrowser kunt u de zoekgeschiedenis verwijderen.

Methode 1 Locaties verwijderen uit een webbrowser

  1. Start uw webbrowser. Elke webbrowser, inclusief Safari, Chrome of Firefox, is acceptabel.
  2. de locatiepagina van Google Maps. Hierdoor verschijnt een kaart met rode stippen waarop uw reizen worden weergegeven.
  3. Klik op Android7delete.png om het te bekijken. Wanneer u dit doet, wordt de volledige locatiegeschiedenis van uw Google-account op alle apparaten verwijderd.

  • U ziet een pop-up waarin u wordt gevraagd of u echt alle locatiegeschiedenis wilt verwijderen. Bevestig om verder te gaan.
  • Door een dag uit het vak in het linkergebied te kiezen en de afbeelding met het label Android7delete.png te selecteren, kunt u ook besluiten om uw locatiegeschiedenis voor die specifieke dag te verwijderen.

Methode 2 Gebruik de app om locaties te verwijderen


  1. Tik op het Google Maps-pictogram. Ofwel uw startpagina of uw app-lade bevat het pictogram voor deze applicatie. Het lijkt een witte G te hebben tegen een veelkleurige achtergrond.
  2. Tik op
  • Door dit te doen, verschijnt er een menu aan de zijkant met opties voor het beheren van uw donaties, het bekijken van uw tijdlijn en het bladeren door uw plaatsen.
  1. Klik op Instellingen.
  2. Klik op Kaartgeschiedenis.
  3. Tik op de knop naast de plaats die je wilt verwijderen. Er verschijnt een pop-up met opties om details te bekijken of te verwijderen.
  4. Tik op Verwijderen.
  • U moet tikken op Een andere verwijderen in de pop-up om de verwijdering te voltooien.
  • Er wordt slechts één locatie tegelijk verwijderd.
Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze Google Bellen. we zullen ervoor zorgen dat we je op elke mogelijke manier helpen.


Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?