Hoe een BCC-veld toe te voegen aan e-mail in Outlook voor Mac

 Veel organisaties vereisen dat werknemers de Office-producten van Microsoft gebruiken, waaronder Outlook. Dit kan een moeilijke overgang zijn voor degenen onder ons die gewend zijn aan Apple Mail, maar Outlook is eigenlijk een geweldige optie!

Het gebruik van de BCC-functie van Apple Mail tijdens het verzenden van e-mails is een klein maar belangrijk verschil tussen de app en Outlook. Wanneer u een ontvanger toevoegt aan het BCC-veld van een e-mail, ziet alleen die persoon het e-mailadres van de ontvanger in de velden Aan of standaard CC. Alle anderen krijgen de e-mail echter wel.

Er zijn verschillende redenen om BCC te gebruiken, waaronder het verzenden van e-mails naar verschillende groepen mensen (bijvoorbeeld dezelfde e-mail sturen naar familie en collega's), het beschermen van de privacy van de e-mailadressen van specifieke ontvangers en het behouden van de e-mailheader in omstandigheden waarin deze het is niet nodig voor uw ontvangers om te weten wie de e-mail nog meer heeft ontvangen, zoals nieuwsbrieven die door kleine bedrijven naar hun klanten zijn verzonden (hoewel u waarschijnlijk voor zoiets als dit naar e-mailmarketingservices moet kijken).

Hier leest u hoe u BCC in Outlook voor Mac gebruikt als dit soort functies cruciaal voor u is.

BCC toevoegen aan een e-mailbericht in Outlook voor Mac.

  1. Start Outlook voor Mac en selecteer het tabblad Start linksboven in het Outlook-venster. Klik op de knop Nieuwe e-mail.
  2. Kies het tabblad Opties bovenaan het venster wanneer het nieuwe e-mailvenster verschijnt.
  3. Selecteer het BCC-pictogram in de werkbalk. Het is ingeschakeld als de achtergrond grijs wordt.
  4. Het nieuwe BCC-veld verschijnt in uw opstelvenster naast de velden Aan en CC.
  5. Vul ten slotte het BCC-veld in met de gewenste e-mailadressen. Ze ontvangen de e-mail zodra deze is afgeleverd, maar andere ontvangers zullen hun e-mailadressen niet zien.

Twee punten om te overwegen: ten eerste blijft deze BCC-schakelaar actief totdat u besluit hem uit te schakelen door de voorgaande instructies om te keren, dus hij zal actief zijn in toekomstige berichten die u maakt. Ten tweede geloven veel mensen dat om het "BCC"-vak te gebruiken, u een adres moet invoeren in het "Aan"-gebied, maar dit is niet waar. Als je wilt, kun je iedereen naar wie je verzendt in het blinde doorslagveld en het bericht plaatsen

we hopen dat je een BCC-veld hebt toegevoegd aan e-mails in Outlook voor Mac door onze blog te lezen. als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Outlook Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?