Hoe foto's van Gmail opslaan in Google Foto's?

Als je volledig bent geïntegreerd in het ecosysteem van Google, heb je waarschijnlijk een Gmail-foto moeten opslaan in Google Foto's. Hoe? Lees verder.

Google Foto's is een handige foto-opslagservice die meer biedt dan alleen basisfuncties. Het is ongelooflijk praktisch en eenvoudig te gebruiken. Bovendien biedt het ongelooflijk handige functies zoals herinneringen, hulpmiddelen voor het bewerken van afbeeldingen en ingebouwde functies voor het wijzigen van foto's waarmee u het uiterlijk van uw foto's kunt wijzigen en verbeteren zonder een vinger uit te steken.

Daarnaast maakt Google het eenvoudig om foto's die je via Gmail krijgt op te slaan in Google Foto's. Ontdek hoe door verder te lezen.

Afbeeldingen rechtstreeks opslaan in Google Foto's vanuit Gmail-berichten

De optie Opslaan in Foto's in Gmail maakt het eenvoudig om foto's die u via e-mail ontvangt, op te slaan in Google Foto's, de online fotoopslagservice van het bedrijf. U hebt geen technische expertise nodig om de functie te gebruiken, omdat het heel eenvoudig te bedienen is.

Voordat we met de gids beginnen, moet u er rekening mee houden dat Google op het moment van schrijven alleen het opslaan van JPEG-foto's ondersteunt.

U kunt op twee verschillende manieren een e-mail van Gmail opslaan in Google Foto's. Een afbeelding rechtstreeks vanuit een e-mail opslaan en vervolgens vanuit een fotovoorbeeld zijn de eerste twee opties.

Gmail-foto's opgeslagen in Google Foto's een passage uit een e-mail

  1. Ga naar Gmail en zoek naar een e-mail met een JPEG-afbeelding.
  2. Ga naar het bijlagegedeelte van de e-mail nadat u deze hebt geopend.
  3. Klik op de knop Opslaan in foto's nadat u de muisaanwijzer over de foto hebt bewogen.
  4. Selecteer daarna Opslaan in het pop-upvenster.
  5. Je Google Foto's-bibliotheek ontvangt een kopie van de foto.

Gmail-foto's opgeslagen in Google Foto's een afbeeldingsvoorbeeld

  1. Open de e-mail met de JPEG-bijlage.
  2. Selecteer het menu met drie stippen rechtsboven nadat u op de afbeelding hebt getikt.
  3. Selecteer gewoon Opslaan in foto's.
  4. Klik in het pop-upvenster op Opslaan.

Het pop-upvenster verschijnt slechts één keer; je zult het niet zien de volgende keer dat je een afbeelding opslaat in Google Foto's. In plaats van de datum waarop de afbeelding is gemaakt, is de datum van de afbeelding de dag waarop deze is geüpload naar Google Foto's. De datum van de foto kan altijd gewijzigd worden in Google Foto's.

Zet uw foto's op één plek

Talloze internetgebruikers gebruiken Google Foto's en elke dag worden daar duizenden foto's ingezonden. Een van de redenen waarom u misschien door wilt gaan met Google Foto's, zelfs nadat de gratis onbeperkte opslag is afgelopen, is de mogelijkheid om foto's rechtstreeks vanuit Gmail op te slaan in Google Foto's.

Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze gmail Bellen nederland. we zullen ervoor zorgen dat we je op elke mogelijke manier helpen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?