Hoe gearchiveerde e-mails in Gmail te vinden

Als je Gmail gebruikt, weet je misschien niet waar je heen moet voor je oude e-mails. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Heb je ooit een e-mail ontvangen waarvan je ineenkrimpt elke keer dat deze op je scherm verschijnt? Jij bent het niet alleen. Ook al kan het verleidelijk zijn om zorgwekkende of zinloze e-mails onmiddellijk te verwijderen, er zijn er die we gewoon niet kunnen laten gaan.

Godzijdank kunnen e-mails worden verborgen maar niet permanent worden verwijderd met behulp van archieven. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over e-mailarchivering in Gmail.

Waar zijn gearchiveerde e-mails in Gmail?

E-mails die zijn gearchiveerd, worden verwijderd uit uw Gmail-inbox en bijbehorende categorieën. Wanneer u Gmail-labels gebruikt of in uw map Alle berichten, kunt u de e-mail nog steeds zien.

Zolang u ze niet actief verwijdert, bevat uw account nog steeds gearchiveerde e-mails. Behalve dat ze niet automatisch als gelezen worden herkend, gebruiken gearchiveerde e-mails in Gmail dezelfde hoeveelheid opslagruimte.

Hoe e-mails in Gmail te archiveren

In Gmail kunt u e-mails archiveren met de webbrowser of de app. Ga als volgt te werk om beide uit te voeren:

E-mailarchivering in Gmail voor het web

Log in op uw Gmail-account en kies de e-mail of e-mails die u wilt archiveren vanuit uw Gmail-account met behulp van uw browser.

Selecteer vervolgens de archiefknop, die zich in de linkerbovenhoek van het scherm bevindt en lijkt op een vak met een pijl naar beneden.

E-mails archiveren in Gmail voor de Gmail-app

U kunt op tikken en de e-mail of e-mails kiezen die u wilt verbergen als u de Gmail-app gebruikt. Raak vervolgens de archiefknop aan die zich boven de prullenbak op het scherm bevindt.
Als alternatief kunt u tikken en de e-mail die u wilt archiveren naar links schuiven. Terwijl u dit doet, verschijnt het archiefpictogram met een groene achtergrond. Er verschijnt een pop-up om uw archivering van de e-mail te bevestigen wanneer deze met succes is gearchiveerd.

Gmail heeft twee manieren om gearchiveerde e-mails te vinden

Je gearchiveerde e-mails in Gmail kunnen nog steeds op verschillende manieren worden gevonden. Hier zijn er een aantal.

Hoe de zoekbalk te gebruiken om gearchiveerde e-mails te vinden

De zoekbalk is de eenvoudigste en meest directe manier om een gearchiveerde e-mail te vinden.
Voor gearchiveerde e-mails is het niet haalbaar om simpelweg een categorie te kiezen; u kunt eerder naar een gearchiveerde e-mail zoeken met behulp van de specifieke kenmerken. U kunt bijvoorbeeld informatie opzoeken over de afzender, de e-mail, het bedrijf of zelfs specifieke woorden in de e-mail zelf.

Alle e-mail gebruiken om te zoeken naar gearchiveerde e-mails in Gmail

Hoewel gearchiveerde e-mails niet langer toegankelijk zijn via de standaard Gmail-inbox, zijn ze nog steeds toegankelijk via de map Alle e-mail.

U kunt al uw eerdere Gmail-e-mails bekijken door All Mail te gebruiken. Selecteer Alle e-mail in de lijst met keuzes in de linkermenubalk om toegang te krijgen tot deze mogelijkheid en scrol omlaag om de gewenste e-mail te vinden.

De online en mobiele apps van Gmail ondersteunen beide deze optie. Gebruik het zoekveld om oudere e-mails te vinden terwijl u All Mail gebruikt om uw gearchiveerde e-mails te vinden om te voorkomen dat u alles in één keer moet doorzoeken.

Vind snel uw gearchiveerde e-mails

Er zijn ongetwijfeld eenvoudige manieren om uw oude e-mails te lokaliseren. Archiveren biedt u een verstandige oplossing voor permanent wissen. Aangezien u hiervan op de hoogte bent, hoeft u zich geen zorgen te maken over het kwijtraken van e-mails die u gewoonlijk een tijdje verborgen wilt houden.

U kunt uw e-mailervaring organiseren met behulp van verschillende extra opties in Gmail naast archivering. U kunt Gmail het harde werk laten doen om dat: - eenvoudiger te vinden of uit uw zicht te houden door gebruik te maken van labels, categorieën en automatische filters.

we hopen dat je Zoek gearchiveerde e-mails in Gmail hebt gevonden door onze blog te lezen. als je nog steeds problemen hebt. dus neem contact op met onze Gmail Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?