Hoe Gmail effectiever te gebruiken met behulp van dynamische e-mails?

 Tijd beheren zonder een Gmail-bericht te sturen. De dynamische e-mail van Gmail maakt het leven eenvoudiger! Gebruik het als volgt.

Hoewel Gmail wereldwijd enorm populair is, zijn niet veel gebruikers op de hoogte van enkele geweldige functies die een toch al eenvoudig e-mailsysteem nog eenvoudiger maken. Een functie die Google Workspace-klanten kunnen gebruiken om hun online productiviteit te verhogen, is dynamische e-mail.

Het kan erg moeilijk zijn om uw dagelijkse takenlijst af te werken en tegelijkertijd cruciale e-mails bij te houden die vervolg of aanvullende actie vereisen. Om verwarring, rommel en verminderde productiviteit te voorkomen, kunt u nu activiteiten uitvoeren zonder berichten achter te laten in Gmail door de dynamische e-mailfunctie te gebruiken.

Wat is dynamische e-mail?

Gebruikers kunnen onderweg bijgewerkte berichten ontvangen dankzij een technologie die dynamische e-mail wordt genoemd. Simpel gezegd, met dynamische e-mail kunt u taken uitvoeren zonder de inbox te verlaten die u momenteel bekijkt. Het verhoogt uw productiviteit op verschillende manieren omdat het is gebouwd volgens de AMP-normen (Accelerated Mobile Pages). Als we de vele tools die Gmail biedt gebruiken om de dagelijkse klusjes verstandig te verbeteren, kunnen we onze productiviteit verdubbelen.

Hoe Gmail dynamische e-mail ondersteunt

Computer gebruiken

  1. Meld u aan bij Gmail met uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek van het scherm op Instellingen.
  3. Selecteer Dynamische e-mail door te klikken op Alle instellingen bekijken.
  4. U kunt ervoor kiezen dynamische e-mail in te schakelen wanneer deze beschikbaar is door op de knop ernaast te klikken.
  5. Klik onderaan de pagina onder Wijzigingen opslaan op als u klaar bent.

Android en iPhone/iPad gebruiken

  1. de Gmail-app van uw apparaat moet worden geopend.
  2. Selecteer het beschikbare menu-item door erop te klikken.
  3. Navigeer naar Instellingen en scroll naar beneden.
  4. Dynamische e-mail inschakelen kan worden in- of uitgeschakeld, en dan bent u klaar om te gaan.

Waarvoor kan dynamische e-mail worden gebruikt?

U kunt activiteiten beëindigen zonder een bericht achter te laten terwijl u dynamische e-mail gebruikt. Zonder uw e-mail te beëindigen, kunt u het volgende doen:
  • Bekijk de meest recente e-mails door uw inbox bij te werken.
  • Reageren op opmerkingen
  • Beantwoorden van vragenlijsten
  • Blader door catalogi
  • Om te reageren op evenementen

Gebruik dynamische e-mail om meer gedaan te krijgen.

Als er een bliksemschicht naast een bericht of e-mail verschijnt, is het een dynamische e-mail. Hoewel de functie standaard is ingeschakeld voor Workspace-gebruikers, kunt u naar uw instellingen gaan om deze in te schakelen en uw productiviteit te verdubbelen. Bovendien geeft dit Gmail een meer interactief gevoel en wordt het gemakkelijker voor u om cruciale e-mails bij te houden die actie vereisen.

we hopen dat je Gmail effectiever hebt gebruikt door dynamische e-mails te gebruiken door onze blog te lezen. als je nog steeds problemen hebt. dus neem contact op met onze Gmail Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?