Hoe mappen maken in Gmail?

 Je kunt het gevoel hebben dat je niet genoeg doet vanwege een overvolle inbox. Met behulp van mappen kunt u uw Gmail beheren en ordenen.

Heb je er een hekel aan om je Gmail-account te openen omdat je je overbelast voelt? Als dit het geval is, moet u mappen gaan gebruiken om uw e-mails te ordenen.

U kunt uw e-mails categoriseren en ze gesorteerd en gestructureerd houden met behulp van het Gmail-mappensysteem. Om u te helpen productiever te zijn, laten we u zien hoe u mappen maakt in Gmail.

Mappen maken in Gmail

  1. Gmail heeft technisch gezien geen mappen; in plaats daarvan gebruikt het labels die dienen als mappen. Net zoals mappen in andere e-mailprogramma's e-mails categoriseren, kunt u labels gebruiken om hetzelfde te doen met uw e-mails. De onderstaande stappen moeten worden gebruikt om een map te maken:
  2. Ga naar je Google-account en log in.
  3. Labels zijn toegankelijk door op de link Alle instellingen bekijken te klikken na het selecteren van het tandwielsymbool in de rechterbovenhoek van het scherm, genaamd Instellingen.
  4. Om toegang te krijgen tot het labelgebied, klikt u op Labels en scrolt u omlaag.
  5.   Klik op het tabblad Nieuw label maken om een nieuw label te starten. Er komt een pop-up.
  6. typ een labelnaam om uw map een naam te geven. Door het Nest-label eronder te selecteren en het een naam te geven, kun je een submap maken.
  7. Het etiket is compleet. Je kunt het bekijken in het linkerdeelvenster van je inbox als je de pagina vernieuwt.
  8. Sleep de e-mails die u wilt gebruiken in uw nieuw gevormde map vanuit uw inbox naar de map. Wanneer e-mails in uw inbox binnenkomen, kunt u ook een map maken en deze daar plaatsen.
  9. Door het symbool met de drie stippen onder het tabblad Label te selecteren, kunt u uw label een kleurcode geven.
  10. Klik op de kleur waarop u deze wilt instellen of klik op Aangepaste kleur toevoegen om deze te wijzigen in de gewenste kleur.

Sorteer uw e-mails met behulp van mappen in Gmail

E-mails kunnen snel uw tijd opslokken en een nadelig effect hebben op uw productiviteit. Het hoeft echter niet zo te zijn.

U kunt mappen maken met behulp van de labelfunctie van Gmail om al uw e-mail georganiseerd te houden en de productiviteit te verhogen. Begin met het gebruik van mappen om uw e-mails georganiseerd te houden. en als je problemen hebt, neem dan contact op met onze Gmail Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?