Hoe te bevestigen voordat u een e-mail verzendt in de Gmail-app?

Stuur niet per ongeluk een e-mail! U kunt de Gmail-app voor Android en iOS configureren om bevestiging te vragen voordat u verzendt.

Je hebt waarschijnlijk in het verleden een groot aantal e-mailongelukken meegemaakt als je Gmail gebruikt. Misschien heb je je baas een e-mail gestuurd die vol stond met fouten en die een uur later pas herkende. Als alternatief heeft u misschien een e-mail naar uw klant gestuurd zonder die cruciale bijlagen op te nemen. Dat heb ik al gedaan.

Gelukkig worden zowel Gmail als Google Workspace steeds intelligenter. De laatste heeft een functie die speciaal is gemaakt om u te helpen bij het voorkomen van e-mailongelukken zoals hierboven besproken. Dit bericht laat je zien hoe je uit de buurt van die Gmail-ongelukken kunt blijven en jezelf de verlegenheid kunt besparen waar we maar al te bekend mee zijn.

Gmail maken Voordat u een e-mail verstuurt, moet u om toestemming vragen.

  1. Start de Gmail-applicatie van je telefoon. Zowel Android- als iPhone-gebruikers kunnen dezelfde methoden volgen.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op het hamburgermenu (gemarkeerd met een ).
  3. Tik op Instellingen nadat je naar beneden hebt gescrolld.
  4. Selecteer vervolgens Algemene instellingen.
  5. Scrol hieronder om toegang te krijgen tot Actiebevestigingen.
  6. Als u pop-upbevestigingen voor het verzenden van e-mails wilt inschakelen, selecteert u Bevestigen voor verzenden.

Zorg ervoor dat je Gmail correct is bijgewerkt om verwarring te voorkomen. Nadat je deze optie hebt ingeschakeld, vraagt Gmail je om bevestiging voordat je een e-mail verstuurt. Raak OK aan om deze actie te bevestigen. Soortgelijke bevestigingsverzoeken die verschijnen voordat een e-mail wordt verwijderd of gearchiveerd, kunnen ook worden ingeschakeld.

Actiebevestigingen kunnen u helpen ongelukken te voorkomen

Zelfs als u zich geen zorgen hoeft te maken over een incidentele typefout in een e-mail, kunnen ernstigere fouten nog steeds kostbaar zijn, vooral wanneer u met een klant, een klant of een superieur management spreekt.

Maak je geen zorgen; als u de bovengenoemde procedures volgt, kunt u deze ongelukken eenvoudig voorkomen. U kunt er zeker van zijn dat u uw e-mail nog een laatste keer leest voordat u op de verzendknop drukt door Gmail zo in te stellen dat u om bevestiging vraagt voordat u een e-mail verzendt. Zo voorkomt u onaangename verrassingen en kunt u heerlijk slapen in de wetenschap dat alles is zoals u het wilt. als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Gmail Bellen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?