Hoe u Google Cloud Storage kunt vergroten voor foto's, Drive of Gmail

 Heeft u de opslaglimiet van uw Google-account bereikt? Hier zijn enkele tips om de capaciteit te vergroten.

Is uw 15 GB toegewezen Google-opslagruimte bijna vol? Er zijn manieren om de opslagruimte van uw Google-account te vergroten, dus u hoeft niet in paniek te raken.

U kunt uw opslagruimte voor Google Foto's, Drive en Gmail vergroten met behulp van de eenvoudige methode die we in dit artikel beschrijven.

Uw gratis Google-accountopslag gebruiken

Elke accounthouder die zich aanmeldt bij Google ontvangt standaard 15 GB gratis cloudopslag. Omdat het wordt gedeeld tussen Google Drive, Foto's en Gmail, is het eenvoudig om uw quotum op te raken als u het Google-ecosysteem vaak gebruikt.

Met recente wijzigingen in het cloudopslagbeleid van Google is het nog gemakkelijker om uw accountopslag op te slokken. U moet regelmatig ruimte vrijmaken op Google Foto's, Gmail en Google Drive om het meeste uit uw toegewezen opslagruimte te halen. Omdat u dit leest, heeft u waarschijnlijk al verschillende technieken geprobeerd om de opslagruimte van uw Google-account te sparen.

Wat gebeurt er als de gratis opslagruimte van 15 GB onvoldoende voor je is en je nog niet klaar bent om Google Drive te verlaten? Google One heeft het antwoord waarnaar je op zoek bent.

Hoe de opslag in Gmail, Drive en Google Photos uit te breiden

Helaas is er geen truc om uw Google Drive-opslag voor niets te vergroten. Op dit moment is de enige manier om uw Google-opslagruimte te verbeteren, een Google One-abonnementspakket te kopen.

U moet eerst de ondersteuningswebsite van Google raadplegen om te zien of One in uw regio wordt aangeboden. Als uw land wordt gesteund, onderneemt u de volgende acties:
  1. Ga nu naar one.google.com.
  2. Druk op Upgraden.
  3. Kies uw favoriete pakket door op de prijzen te tikken.
  4. Accepteer de Servicevoorwaarden van Google One.
  5. Volg de instructies om de aankoop te voltooien.
Daarnaast kun je je abonneren via de gratis Google One-app uit de Google Play Store. Tik op de zwevende knop Upgraden in de Google One-app of ga naar de pagina Instellingen, kies Upgraden naar lidmaatschap en kies vervolgens je pakket.

U kunt ook de Google Foto's-app gebruiken. Selecteer Foto-instellingen > Back-up en synchronisatie, tik op de accountwisselaar in de rechterbovenhoek en selecteer Koop 100 GB voor $ 0,99/maand. Vervolgens wordt u naar een website geleid waar u een geschikte bundel kunt selecteren.

Als je Google Drive hebt geïnstalleerd, kies je voor Opslagruimte kopen in het hamburgermenu door erop te tikken.

Is Google One het waard?

Een betaalde cloudopslagservice van Google heet One. Afhankelijk van de bundel biedt het een aanzienlijke opslagupgrade van ergens tussen de 15 GB en 2 TB. Google One biedt voordelen zoals toegang tot Google Experts, het ondersteunend personeel van Google, meer bewerkingsopties voor Google Foto's en een gratis Android VPN naast meer cloudopslag (beschikbaar in bepaalde markten).

Gezinsondersteuning is een ander element, en het is zeker een van de meest intrigerende. Vijf extra mensen kunnen je Google One-opslagruimte delen. Speciale hoteltarieven kunnen ook worden ontgrendeld via Google Drive, hoewel dit afhangt van waar u zich bevindt.
Is Google One, met al deze voordelen, de prijs waard? Het is zeker. Sterker nog, als je verslaafd bent aan het ecosysteem van Google, heb je meer te winnen door te betalen voor Google One. Natuurlijk bestaan er goedkope cloudopslagalternatieven voor Google Drive, maar je moet een aantal functies missen in ruil voor meer opslagruimte.

Zal Google ooit de gratis opslag vergroten?

Gezien de recente wijzigingen in wat Google meetelt voor uw gratis opslagquotum van 15 GB, is het minder waarschijnlijk dat het bedrijf zou overwegen om zijn gratis pakket te verhogen. Dat zal natuurlijk indruisen tegen het doel van het bedrijf om u te overtuigen om voor Google One te betalen.

Krijg meer Google-accountopslag

De 15 GB gratis opslagruimte van Google lijkt misschien genoeg om u op weg te helpen, maar naarmate u meer geïntegreerd raakt in het ecosysteem, begint het schamel te lijken. Door een Google One-abonnement te kopen, kunt u de hoeveelheid opslagruimte op uw Google-account vergroten. en als je nog steeds problemen hebt, neem dan contact op met onze Gmail bellen nederland.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?