Hoe automatisch een handtekening in Outlook-e-mails kan worden opgenomen

 Uw e-mailbericht wint aan professionaliteit door een handtekening te hebben. Door een logo en uw contactgegevens toe te voegen, krijgt u een merkpromotie voor een verder saaie correspondentie. Het stelt degenen die op verschillende manieren met u in contact willen komen in staat om dit te doen. Het is vrij eenvoudig om een handtekening te maken en te gebruiken in Microsoft Outlook. Afhankelijk van uw doelgroep, kunt u zelfs veel aangepaste handtekeningen maken om willekeurig uit te kiezen.

Outlook zal echter alleen een handtekening bevatten met recent verzonden of doorgestuurde e-mails. De e-mails die u hebt verzonden voordat u een handtekening had, blijven zonder handtekening. Om een handtekening toe te voegen aan oudere berichten, moet je naar de Outlook-instellingen gaan en een paar dingen wijzigen.

U kunt tekst, afbeeldingen, een logo, uw elektronische visitekaartje of zelfs een afbeelding van uw handgeschreven handtekening in uw handtekening opnemen. Outlook kan worden geconfigureerd om automatisch handtekeningen toe te voegen aan alle uitgaande berichten, of u kunt uw eigen handtekening ontwerpen en deze naar behoefte aan berichten toevoegen.

Uw Outlook-correspondentie kan nu een handtekening hebben.

De stappen voor het verfraaien van uw e-mails met een handtekening zijn afhankelijk van de versie van Outlook die u momenteel gebruikt. Er is een procedure voor klanten van Microsoft Office 365 en eerdere softwareversies (2007–2010) en een procedure voor nieuwere softwareversies (2010–).

Laten we beginnen met de meest recente versies.

Outlook-versies 2010+ Inclusief Outlook voor 365

De handtekening van uw Outlook-e-mail wijzigen:

  1. Klik op om een nieuwe e-mail te starten.
  2. Selecteer Handtekening op het tabblad "Bericht", gevolgd door Handtekeningen.

  • Het tabblad "Bericht" en de knop "Handtekening" kunnen zich op twee verschillende plaatsen bevinden, afhankelijk van de grootte van uw Outlook-venster en of u een nieuw e-mailbericht, een antwoord of een doorstuurbericht schrijft. De pictogrammen Bestand toevoegen en Item bijvoegen staan vaak naast de knop Handtekening in het gedeelte "Opnemen" van het menu "Bericht".

3. Kies Nieuw in het vervolgkeuzemenu van het tabblad "E-mailhandtekening" naast het vak "Selecteer handtekening om te wijzigen" en geef vervolgens uw nieuwe handtekening een naam in het dialoogvenster "Nieuwe handtekening".

4. Stel net onder "Handtekening bewerken" uw handtekening samen in het daarvoor bestemde gebied.

  • U kunt de uitlijning van de tekst, de grootte van de lettertypen, de kleuren en andere kenmerken in het venster wijzigen.
  • Gebruik de kleine opmaakbalk onder 'Handtekening bewerken' om links en afbeeldingen toe te voegen, lettertypen en kleuren te wijzigen en de tekst in uw e-mailhandtekening te rechtvaardigen.
  • Als u Microsoft Word gebruikt om uw schrijven op te maken, kunt u opsommingstekens, tabellen of randen toevoegen voor een sterkere handtekening. Kopieer daarna gewoon de handtekening en plak deze in het vak "Handtekening bewerken" met behulp van de sneltoetsen Ctrl+C en Ctrl+V.
  • Je kunt ook pictogrammen en links voor sociale media toevoegen aan je handtekening, die ik later zal bespreken.

5. Zodra de handtekening perfect is, stelt u de volgende instellingen in en "Kies standaardhandtekening":

  • Gebruik de vervolgkeuzelijst "E-mailaccount" om een e-mailaccount te selecteren waaraan u uw handtekening wilt koppelen. Elk e-mailaccount dat u met Outlook gebruikt, kan een unieke handtekening hebben.
  • Selecteer een handtekening in het vervolgkeuzemenu 'Nieuwe berichten' om deze automatisch toe te voegen aan alle komende berichten. Kies "Geen automatische instellingen" als u dit niet standaard zo wilt hebben (geen). Dit zorgt ervoor dat elk nieuw bericht dat u verzendt, zelfs degenen die worden doorgestuurd en beantwoord, helemaal geen handtekening heeft.
  • Selecteer een handtekening in het vervolgkeuzemenu "Antwoorden/doorsturen" om deze toe te voegen aan de berichten die u beantwoordt en doorstuurt. Hierdoor wordt die handtekening automatisch toegevoegd telkens wanneer u een e-mail beantwoordt of doorstuurt. Kies in plaats daarvan (geen) om deze set niet te hebben.
6.Klik eenmaal op de knop OK om terug te gaan, uw handtekening op te slaan en terug te keren naar uw nieuwe bericht.

  • Het is cruciaal om te onthouden dat het huidige bericht waarin u de handtekening hebt geplaatst, nog geen handtekening heeft. De handtekening verschijnt om de een of andere reden alleen in de e-mails die daarna komen. Als u van plan was een handtekening te gebruiken, moet u deze handmatig toevoegen.

Een handtekening met de hand invoegen

U kunt nog steeds handmatig een handtekening invoegen voor het gloednieuwe bericht dat u hebt gestart om een handtekening te maken of voor degenen onder u die niet willen dat er automatisch een handtekening wordt gemaakt.

Om dit te doen
  1. Open uw e-mailbericht en kies Handtekening bij de optie "Bericht".
  2. Door dit te doen, verschijnt er een uitvouwmenu met al uw opgeslagen handtekeningen. Door erop te klikken, kunt u de handtekening die u wilt gebruiken selecteren uit de lijst met alternatieven. Het wordt momenteel weergegeven in uw bericht.

Een logo of afbeelding toevoegen aan uw handtekening

Logo's zijn meestal vereist voor merken. Om een afbeelding in uw handtekeningen op te nemen, zoals een logo of pictogram voor sociale media:

  1. Klik op het tabblad "Bericht" na het openen van een nieuwe e-mail.
  2. Selecteer Handtekeningen nadat u op Handtekening hebt geklikt.
  3. Selecteer de handtekening in het vak "Selecteer handtekening om te bewerken" als u het logo of de afbeelding wilt toevoegen.
  4. Klik op het pictogram Afbeelding toevoegen, zoek de afbeelding die u wilt toevoegen uit uw pc-bestanden en selecteer vervolgens Invoegen.
  • Door Afbeelding te selecteren uit de menu-opties wanneer u met de rechtermuisknop op de afbeelding of het logo klikt, kunt u deze vergroten. Om het formaat van uw afbeelding aan te passen aan uw specificaties, selecteert u het tabblad "Grootte" en gebruikt u vervolgens de beschikbare opties.
  • Om de verhoudingen van de afbeelding te behouden, houdt u de optie "Beeldverhouding vergrendelen" aangevinkt.

5. Klik op OK zodra het formaat van de afbeelding is aangepast en klaar is voor gebruik.
6. Om alle wijzigingen die u zojuist in uw handtekening heeft aangebracht op te slaan, klikt u hierna nog een keer op OK.

Microsoft Outlook 2007 tot en met 2010

Gebruik een eerdere versie van Microsoft Outlook en genereer als volgt een nieuwe handtekening:

  1. Kies ervoor om een nieuw bericht te starten.
  2. Selecteer Handtekening in de kolom "Opnemen" op het tabblad "Bericht".
  3. Selecteer Handtekeningen zodra het verschijnt.
  4. Klik op Nieuw onder de kop "E-mailhandtekening".
  5. Nadat u een naam voor uw handtekening hebt ingevoerd, drukt u op de knop OK.
  6. Voer in het vak "Handtekening bewerken" de tekst in die u als uw handtekening wilt weergeven.
  • Om uw tekst op te maken, markeert u eerst het gedeelte dat u wilt wijzigen en selecteert u vervolgens de gewenste opties met de stijl- en opmaakknoppen.
  • Bij het toevoegen van extra componenten zoals foto's, links en e-visitekaartjes, klikt u op het gebied waar u het stuk wilt laten verschijnen en dan:
  • e-Business Card - Selecteer een contactpersoon uit de lijst "Gearchiveerd als" nadat u op de knop Business Card hebt geklikt. Kies de OK-optie.
  • Klik op de knop "Hyperlink" en typ of plak vervolgens de URL die u wilt gebruiken om de inhoud te linken. Kies de OK-optie.
  • Afbeelding/Afbeelding: Selecteer de afbeelding die u aan uw handtekening wilt toevoegen door op het pictogram Afbeelding te klikken en klik vervolgens op de knop OK.
7. Klik op OK om het maken van uw handtekening te voltooien nadat u klaar bent met bewerken.
  • De handtekening wordt niet automatisch ingevoegd in de e-mail waarin u deze op dit moment schrijft. Je zult het handmatig moeten uitvoeren.

De handtekening toevoegen aan uw e-mailberichten

Alle uitgaande berichten, antwoorden en doorgestuurde berichten kunnen handmatig of automatisch worden ondertekend. Als u besluit om er automatisch een te laten opstellen, verdient het de voorkeur als de handtekening is geschreven met een breder publiek in gedachten, aangezien er slechts één handtekening per verzonden e-mail kan worden gebruikt.

De handtekening van uw e-mailbericht automatisch laten toevoegen:
  1. Maak een nieuwe e-mail.
  2. Klik op de knop Handtekening onder het gedeelte Opnemen op de pagina "Bericht".
  3. Selecteer Handtekeningen zodra het verschijnt.
  4. Zoek "Kies standaardhandtekening", selecteer een e-mailaccount in het vervolgkeuzemenu "E-mailaccountlijst" en klik vervolgens op "OK".
  5. Selecteer de handtekening die u wilt opnemen door er een te kiezen in de lijst 'Nieuwe berichten'.
  • Selecteer een handtekening in de vervolgkeuzelijst "Reacties/doorsturen" om een handtekening toe te voegen aan doorsturen en antwoorden. Als u liever geen handtekening bij uw antwoord en doorgestuurde e-mails wilt zien, selecteert u (geen).
6. Klik op OK om uw handtekeninginstellingen op te slaan.

Om handmatig een handtekening in uw e-mail op te nemen:
  • Nieuw e-mailbericht maken.
  • Ga naar het tabblad "Bericht" door te klikken.
  • Selecteer de knop Handtekening in het gedeelte "Opnemen".
  • Door meteen op de handtekening te klikken die u wilt opnemen, kunt u deze selecteren.
  • Uw uitgaande bericht heeft nu de handtekening. Selecteer de handtekening in het bericht en druk op Delete (of Backspace) op je toetsenbord als je een fout hebt gemaakt of gewoon de toegevoegde handtekening wilt verwijderen.

Een Microsoft Office 365-account gebruiken met Outlook.com

U moet in beide producten een handtekening instellen als u de webversie van Outlook gebruikt met een Microsoft Office 365-account.

E-mailhandtekeningen maken en gebruiken in de webversie van Outlook:

  1. Door op het tandwielpictogram boven aan het scherm te klikken, krijgt u toegang tot uw instellingen nadat u bent ingelogd op uw Outlook.com-account.
  2. Selecteer E-mail, gevolgd door Opstellen en beantwoorden.
  3. Typ uw handtekening in het gebied E-mailhandtekening.
  • U kunt het uiterlijk van uw handtekening creëren met behulp van de aangeboden opmaakkeuzes.
  • Per account is slechts één handtekening toegestaan.
  • Markeer het vakje naast "Mijn handtekening automatisch toevoegen aan nieuwe berichten die ik opstel" om de handtekening standaard automatisch weer te geven voor alle toekomstige berichten. Dit zorgt ervoor dat uw handtekening wordt opgenomen onderaan alle e-mails die u in de toekomst opstelt.
  • De optie met het label "Mijn handtekening automatisch toevoegen aan berichten die ik doorstuur of beantwoord" moet worden aangevinkt voordat een doorstuurbericht of antwoord wordt verzonden.
  • Als u geen van deze vakjes aanvinkt, moet u handmatig uw handtekening toevoegen aan elk e-mailbericht dat u doorstuurt.
4. Als u klaar bent met de bewerkingen, klikt u op Opslaan.

Uw handtekening handmatig aanbrengen:
  1. Selecteer Nieuw bericht uit de mailbox.
  2. Stel uw bericht volledig samen en klik op het pictogram met de drievoudige punt.
  3. Selecteer Handtekening invoegen in dit menu.
  4. Wanneer u klaar bent om uw bericht te verzenden, selecteert u Verzenden in het menu.
  5. de e-mail.

Mocht uw probleem onopgelost blijven, stel uw vraag dan in onze Outlook bellen. we zullen ervoor zorgen dat we je op elke mogelijke manier helpen.

Comments

Popular posts from this blog

7 Gmail-zoektips en -trucs voor ervaren gebruikers

Hoe het vervelende Meet-tabblad in Gmail voor Android en iPhone uit te schakelen

Hoe repareer ik de fout "Helaas is Gmail gestopt" op Android?